REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Cup’ta büyük çekişme

Yüksekçıta Cup’ta büyük çekişme

Denizli dışından takımların da katıldığı Yüksekçıta Cup’ta şampiyonluğu ev sahibi kazandı. Basketbolda altyapının önemine dikkat çeken turnuva amacına ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Ekim 2018 Salı, 12:12

Geçen yıl TB2L’de Denizli’ye heyecan yaşatan bu yıl profesyonel liglerde yer almayacağını duyuran Yüksekçıta Okulları, kaynaklarını altyapıya yönlendirdi.

Denizli’de basketbolun altyapısını oluşturmak için uzun süredir çaba sarfeden Yüksekçıta Okulları, bu sezon farkındalığı artırmak amacı ile U14 takımlarının katıldığı Yüksekçıta Cup’ı düzenledi.

Denizli dışından takımların da katıldığı turnuvada heyecanı yüksek karşılaşmalar sahnelendi. Şampiyonanın ev sahibi Yüksekçıta Okulları turnuvayı yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı. Yüksekçıta Cup’ta ikinci Denizli Bahçeşehir Kulübü üçüncü ise Denizli Servergazi Spor Kulübü oldu.

Yüksekçıta Basketbol Altyapı Takımları Sorumlusu coach Abbas Bakırcı turnuvaya ilişkin şöyle konuştu; “Turnuvaya ilgi oldukça yüksekti. Bu turnuvanın amacı altyapıda Denizli basketbolunu hareketlendirmek ve takımların sezon öncesi kendi eksiklerini görme imkanı vermektir. Turnuvaya katılan sporculara ve ailelerine basketbola verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..