REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ PEDALLARA GÖKŞİN SAHİP ÇIKTI

DENİZLİLİ PEDALLARA GÖKŞİN SAHİP ÇIKTI

Denizli’nin katıldıkları her yarışta madalya ve dereceler elde eden bisikletçilerine Denizlispor eski ikinci başkanı Zafer Gökşin sahip çıktı. Pamukkale Gençlik Spor Kulübü bisiklet takımına sponsor olan Gökşin, başarı beklediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Şubat 2018 Cuma, 10:32

Eski milli bisikletçi ve antrenör Hakan Yıldırım’ın çalıştırdığı, ve katıldıkları her yarışta madalya ve derece elde eden Pamukkale Gençlik Spor Kulübü Bisiklet Takımı’na Denizlispor eski ikinci başkanı Zafer Gökşin sahip çıktı.

Hafta sonunda İskenderun’da başlayacak sezonun ilk yarışı olan Türkiye Şampiyonası Birinci Etap Puanlı Yol Yarışları’nda boy gösterecek olan Denizli takımı, zorlu yarışa Gökşin’in sahibi olduğu ZGK Gökşin Kimya firmasının sponsorluk desteğinde gitti.

Gençler kategorisinde Mehmet Erken, Süleyman Urcu, Emre Bayram, Mehmet Can Özan, Ali Osman Gürsoy, Fatih Öztaş, Özkan Dinger ve Veli Can Pişken ile Denizli’yi temsil edecek genç pedallar madalya sözü verdi.

Sponsorluk töreninde konuşan işadamı Zafer Gökşin; “Bugün ve gelecekte rakipler arasında ön plana çıkabilmek, marka farkındalığı ve takip eden süreçte marka bilinirliği yaratma veya arttırmak, rakiplere göre farklılaşmak, hedef kitleyle duygusal bağ kurmak, gittikçe zorlaşan marka sadakatini oluşturmak ve en doğru bütçeyle hedef kitlelere ulaşmanın en etkili yol sponsorluktur. Kadrosunda şampiyon sporcuları barından Pamukkale Gençlik Spor Kulübü Bisiklet takımına destek çıkma kararı aldık. Sezonun ilk yarışında başarılar diliyorum” dedi.

2017 yılının son yarışında şampiyon olduklarını dile getiren deneyimli antrenör Hakan Yıldırım, sporcularının büyük bir fedakarlık göstererek soğuk, yağmur, çamur demeden sezona hazırlandıklarını, hedeflerinin yine takım ve ferdi klasmanda birincilik olduğunu dile getirdi. Bu sezon, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Bisiklet İl Temsilcisi İsa Dal’ ın bisiklet sporuna destek vermek için çok çaba sarf ettiklerinin altını çizen Yıldırım, en güzel teşekkürün İskenderun’dan Şampiyon olarak dönmek olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..