REKLAMI GEÇ

Ege’de bisiklet günleri

Ege’de bisiklet günleri

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenlenen Uluslararası Ege Turu bisiklet yarışları Denizli’de başladı

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Ekim 2015 Perşembe, 15:53

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)-. 6 yabancı ve 3 Türk takımının 51 sporcuyla katıldığı yarışların ilk etabı, 8 kilometrelik Denizli-Pamukkale Yolu’nda yapıldı. Zamanla yarışan bisikletçiler, derece elde etmek için büyük çaba harcadı. Denizli-Pamukkale Yolu etabında ilk 3 sırayı Konya Torku Şeker Kulübü’nün sporcuları elde etti. 9 dakika 55 saniye ile Ahmet Orken ilk sırayı alırken, 10.20’luk dereceyle Bekir Baki Akırsan ikinci, 10.21’lik dereceyle Feritcan Şamlı ise, üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Denizli Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ahmet İbanoğlu taktı.

İLK GÜN İLGİ YOKTU
Denizli’de başlayan Uluslararası Ege Turu’nda organizasyon görevlileri, trafik polisleri ve çevre güvenliğini sağlayan jandarma ekipleri dışında bisikletçilerin mücadelesini izleyen olmadı. Turnuvanın ikinci gününde 123 kilometrelik Denizli-Aydın Karayolu, üçüncü gününde ise 123 kilometrelik Denizli-Afyon Karayolu etapları koşulacak. Pazar günkü final ise 129 kilometrelik Denizli-Çardak-Pamukkale etabında gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..