REKLAMI GEÇ

FİNALLİ ÖĞRENCİLER BİSİKLETTE DÖRT MADALYA KAZANDI

FİNALLİ ÖĞRENCİLER BİSİKLETTE DÖRT MADALYA KAZANDI

Lise ve ortaokullar arası bisiklet yarışlarında Final Okulları öğrencileri dört kez kürsü gördü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2016 Perşembe, 09:30

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen okul sporları bisiklet yarışları lise ve orta okullar arası yarışlarla tamamlandı.

Hafta başındaki yarışlar büyük çekişmelere sahne olurken üç ayrı kategoride gerçekleşti. Yıldız, genç A ve genç B’de sporcular büyük mücadele gösterdi.

Öğrencilerini spora yönlendiren, gelişimlerini takip eden ve sağladığı olanaklarla hem bireysel hem takım sporlarında pek çok başarının altında imzası bulunan Final Okulları bisiklet müsabakalarında da farkını ortaya koydu.

Genç Erkekler A’da 11. sınıf öğrencisi Melih Onur Parlak, Genç Kızlar A’da ise 12. sınıf öğrencisi Elif Verda Erkan şampiyonluk sevinci yaşadı.

Final Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Mikail Karçkay Genç Erkek B kategorisinde üçüncülük elde ederek kürsüdeki yerini alırken 8’nci sınıf öğrencisi Tolga Başeren ise Yıldız Erkekler’de ikincilik gördü.

Final Okulları Anadolu Fen Lisesi Müdürü Sadi Öztekin öğrencilerinin spora yönelmelerinin kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirtirken, “Bizim en büyük isteklerimizden biri de öğrencilerimizin sporun her branşına yönelmeleri. Bize düşen görev tüm imkanları seferber ederek öğrencilerimize rahat çalışma koşulları, teknik ve taktik destek sağlamak. Bu tür turnuvalarda öğrencilerimizin elde ettiği başarılar hem bizlerin hem öğrencilerimizin  spora olan ilgi ve isteğini daha da artırıyor. Tüm öğrencilerimi kutluyor ve bu başarıyı bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Tüm bu çalışmalar sırasında büyük emek ve özveri gösteren beden eğitimi öğretmenimiz Anıl Çetin’e de teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu sıralardan ileride Türk sporuna damga vuracak büyük sporcular yetişecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..