REKLAMI GEÇ

Hakan Yıldırım Çayeli’nde tutulamadı

Hakan Yıldırım Çayeli’nde tutulamadı

Madalya koleksiyonu ile dikkat çeken Denizlili bisikletçi Hakan Yıldırım, Çayeli’ndeki şampiyonada finişi ilk gören sporcu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ağustos 2015 Çarşamba, 11:05

Denizli’nin milli bisikletçisi Hakan Yıldırım madalya koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Çekmeköy Belediyesi’nin de desteklediği geleneksel Çayeli Bisiklet Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil eden Yıldırım, Master A kategorisinde finişi ilk gören sporcu oldu.

Denizlili sporcu 1200 metrelik parkurda 30 tur üzerinden gerçekleşen yarışı 54 dakika 29 saniyede tamamlayarak rakiplerini geride bıraktı.

Kürsüye önde çıkan Denizlili pedalı Bolu Gençlir Spor’dan Volkan Aslan ve Çorum Belediyespor’dan Haşim Köksal izledi.

Yarışlarda Master B Kategorisinde Atilla Altay birinci, Hakan Demirtaş ikinci ve Murat Enç üçüncü oldu. Elit kategoride ise sıralama Ali Gülcan, Sabri Yıldırım ve Cengiz Güner şeklinde oluştu.

Yarışlarda dereceye giren sporculara ödüllerini Çayeli Kaymakam’ı Turgay Ünsal, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen verdi. Etkinliklerde bisiklet sporunda kaskın önemine dikkat çekildi, 500 kask ve 10 bisiklet çekilişle katılımcılara hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..