REKLAMI GEÇ

AKADEMİYE GÖZALTI

AKADEMİYE GÖZALTI

Başkan Eren’in kulüp defterlerinin Urkay’da olduğunu işaret etmesinden sonra kamuoyu resmi olarak görevlisi olmadığı kulübün dosyalarının Urkay’da ne işi olduğunu sorguluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Haziran 2017 Perşembe, 12:40

Denizli Büyükşehir Belediyespor yasal süreden önce olağan genel kurulunu gerçekleştiremedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Denizlispor’a yaşatması için devrettiği kulübün küme düşmesinin ardından yaşanan bu gelişme yeni soruları da beraberinde getirdi. Denizlispor yönetimi bir açıklama yaparak kulübün resmi evraklarının kendilerine teslim edilmediği için kongrenin yapılamadığını doğruladı. Genel kurulun yapılacağı Denizli Atatürk Stadı’nda ise kongre günü hazirun cetveli bile hazırlanamadı.

EVRAKLAR URKAY DA MI?
Kulübün son başkanı Ufuk Eren denizlisporhaber.com’a yaptığı açıklamada kendisinin istifa etmeden önce kulübün evraklarını Denizlispor’un o dönemki başkanı Süleyman Urkay’a teslim ettiğini kaydetti. Denizlispor’da görevi sona eren Urkay’ın daha sonra kulübe ait evrakları yetkililere teslim etmedikleri ileri sürüldü.  Bu nedenle yapılamayan genel kurul ise resmi kuruluşları harekete geçirdi.

DENETİM KURULU HAREKETE GEÇECEK
Yönetim kargaşasının da yaşandığı Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde genel kurul tarafından belirlenen denetim kurulu da evrakların ve muhatapların ortada olmaması nedeniyle denetim gerçekleştiremedi. Bayram Otaklı önderliğindeki denetim kurulu kulübün faaliyetlerine ilişkin hiçbir şekilde bilgilendirilmedi. Olağan genel kurul öncesi denetim kurulunun taleplerine yanıt gelmemesi üzerine denetim kurulu üyeleri yasal yetkilerini kullanma kararı aldığı iddia edildi.

DERNEKLER MASASI İNCELEME YAPACAK
Yaşanan gelişmeler Vali Ahmet Altıparmak’ın talimatı ile Denizlispor Kulübü’nde inceleme başlatmayı planlayan Dernekler Müdürlüğü’nü de harekete geçirdi. Yeşil siyahlı kulübün ek süre istediği incelemenin içine bu kez Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü de dahil edildi. Kamu görevlilerinin her iki kulüpte de inceleme yapacağı öğrenildi. Özellikle Denizlispor Kulübü’nde Süleyman Urkay’ın başkanlık dönemi mercek altına alınacak.

HERKESLE TEK TEK GÖRÜŞÜLECEK
İddialara göre Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde yapılacak incelemeye bazı kaynakların karşılığın gösterilmemesi neden oldu. Fısıltı gazetesi kulüpte toplam 750 bin liranın kayıp olduğu iddiasını ortaya atarken bazı futbolcuların da alacaklarını tahsil edemedikleri konuşulmaya başlandı. Bu nedenle kulüple maddi ilişkisi bulunan herkesle tek tek görüşüleceği ve mali tablonun ortaya döküleceği öğrenildi. Tüm gelişmeleri yakından takip eden Denizlispor yönetimi de evrakların bir an önce teslim edilmesini bekliyor. Yapılacak incelemeden sonra kamuoyundak konuşulan dedikoduların haklı olup olmadığı da ortaya çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..