REKLAMI GEÇ

Ali Beykoz: Aile olmayı başardık

Ali Beykoz: Aile olmayı başardık

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ali Beykoz, denizlisporhaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Kasım 2016 Çarşamba, 10:50

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Elaziz Belediye ve Orhangazispor’u devirdikten sonra Orduspor’u elinden kaçıran Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ali Beykoz öğrencilerinin ortaya koyduğu oyundan memnun.

Geride kalan süreçte öğrencilerinin önemli ölçüde gelişim gösterdiğini söyleyen Beykoz, “Darıca Gençlerbirliği maçı ile başladım. Takımla iki antrenmana çıktıktan sonra o maça çıkmıştık. O maçtan sonraki süreci önemsiyorum Takımın saha içindeki verimliliği Darıca maçından bu yana yüzde 60-70 oranında arttı. Daha önemlisi bir aile olmayı başarmaya çalıştık ve o konuda başarıl olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

EKSİKLERİMİZ VAR, GİDERECEĞİZ
Öğrencilerine olan güvenini her fırsatta tekrarlayan Beykoz oyunsal olarak da eksikleri olduğunu belirtirken, “Bazı eksiklerimiz var ama bu oyuncular üstesinden gelecek kapasitede. Daha önce rakibi karşılamaya alıyorduk ama ikili mücadelelerde zayıftık. Bir maçı kazanmak için önce ikili mücadeleyi kazanmak gerekir. Şimdi bu özelliğimizi sahaya yansıtmaya başladık. Elaziz maçında 6 net pozisyona girerek maçı kazandık. Orhangazi maçının özellikle 60’ncı dakikasından sonra 4-5 net pozisyona girdik. Ordu’da maçın başında kırmızı kart görmemize rağmen pozisyonlar ürettik. Giderek daha iyi olacağız” diye konuştu.

23112016_beykozic2

SANKİ DÜNYALARI KAYBETTİK
Orduspor karşısında maçın uzatmaları ile birlikte 90 dakika 10 kişi oynadıklarını hatırlatan Teknik Direktör Ali Beykoz, “Buna rağmen sanki bir kişi fazla oynayan takım biz gibiydik. Rakibe top göstermedik, pozisyonlar ürettik. Maçın başındaki talihsiz gole karşılık tek bir gol atabilseydik skor çok çok farklı olurdu. Topu kalenin önüne kadar defalarca getirdik ama net fırsatları değerlendiremedik.  Sanki dünyaları kaybetmiş gibi hissediyorsunuz. O kadar pozisyondan sonra maçı bizim kazanmamız gerekirdi” dedi.

23112016_beykozic1
TÜM MAÇLAR ZOR

Teknik Direktör Ali Beykoz sözlerini şöyle sürdürdü: “Geldiğimden beri bütün maçların zor olduğunu söylüyorum. Ligin en altındaki takımla oynasanız bile maçlar zor. Bu hafta Diyarbekirspor ile oynayacağız. Ardından Tarsus İdmanyurdu, Bayrampaşa ve Bingölspor maçları gelecek. Devreyi bu maçlarla kapatacağız. Dördü de son derece zor maçlar. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp devre arasına umutlarımız yeşermiş olarak girmek istiyoruz”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..