REKLAMI GEÇ

Ali Beykoz gitti İsmet Kamak geldi

Ali Beykoz gitti İsmet Kamak geldi

Denizli Büyükşehir Belediyespor olağanüstü bir sezon geçiriyor. Bu sezon üç teknik adam eskiten kırmızı beyazlılar ikinci yarı başlamadan dördüncü teknik direktör ile anlaştı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Ocak 2017 Pazartesi, 13:19

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor’un pilot takımı oldu. Kırmızı beyazlılar 11 Ocak’ta genel kurul gerçekleştirerek hem isim değişikliğine gidecek hem de yönetimi tamamen değişecek. Yeni kulübü Denizlispor yeni yıldızların yetişmesinde, süre alamayan futbolcuların düzenli oynamasının sağlanmasında ve gelişiminde kullanacak.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta kötü bir ilk yarı geçiren kırmızı beyazlılar şimdilik topladıkları 13 puanla sıralamada 16’ncı basamakta yer alıyor.

ÜÇ TEKNİK ADAM GÖNDERİLDİ
Düşme hattındaki Denizli Büyükşehir Belediyespor sezonun ikinci yarısına başlamadan üç teknik adam harcadı. Sezona Bülent Demirkanlı ile başlayan kırmızı beyazlılar alınan kötü sonuçların ardından ligin en erken hoca değiştiren takımı oldu. Demirkanlı 3 haftanın ardından istifa ederken Gökhan Kaynak ve Faruk Işık takımı maça hazırladı ve sahaya sürdü.

Beşinci haftada takımın başına Beyhan Çalışkan getirildi. Çalışkan ile 4 maça çıkan kırmızı beyazlılarda bu kez Başkan Rüşan Uzunoğlu istifa etti. Başkanın istifasından sonra Beyhan Çalışkan da takımdan ayrıldı. İki hafta boyunca takımı yine lige hazırlayıp maça çıkaran isimler Gökhan Kaynak ile Faruk Işık oldu. Daha sonra ise takımın başına Ali Beykoz getirildi. Kırmızı beyazlıların başında 7 maça çıkan Beykoz iki galibiyet iki beraberlik ve üç de yenilgi oldu.

Takıma takviye isteyen deneyimli teknik adam köklü değişikliklere hazırlanırken bu kez kulübün devri gündeme geldi. Kulübü bundan sonra yönetecek olan Denizlisporlu kurmaylar Ali Beykoz ile bir araya gelerek teşekkür etti ve vedalaştı.

İSMET KAMAK TAKIMIN BAŞINDA
Yeşil siyahlı kurmaylar yeni sezonda takımın başına İsmet Kamak’ı getirdi. Daha önce İstanbulspor Kulübü’nün gençlik geliştirme biriminde görev yapan Kamak7ın Çubukspor, Malatyaspor, Kardemir Karabükspor gibi takımlarda yardımcı antrenörlük ya da teknik sorumlu olarak çalıştığı biliniyor.

Yeni teknik patronun bugün tesislerde ve Doğan Seyfi Atlı Stadı ile antrenman sahalarında inceleme yaptığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..