REKLAMI GEÇ

ALİ VE ŞAHİN SÖZLEŞMELERİNİ BİRER YIL UZATTI

ALİ VE ŞAHİN SÖZLEŞMELERİNİ BİRER YIL UZATTI

Büyükşehir Belediyespor, Ali Helvacı ve Şahin Şafakoğlu’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 15:51

Denizli Büyükşehir Belediyespor, üniversite oyunları için yurt dışında bulunan Ali Helvacı ile gelir gelmez sözleşme yeniledi. Kırmızı beyazlılar yeni dönemde genç oyuncudan fedakarlık istedi, Ali Helvacı da kabul etti.

Denizli Büyükşehir Belediyespor ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcu sözleşmesini bir yıl daha uzatırken ücretinde de indirime gitti.

Asbaşkan Akın Çelik, yurt dışında olması nedeniyle futbolcu ile bir araya gelemediklerini hatırlatarak, “Ali kampa katıldı. Kulübümüzün bu yıl değişim geçirdiğini zaten biliyor. Üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdi. Fedakarlık yaptı. Ali Helvacı ile çalışmaktan memnunuz. Sözleşmesini bir yıl daha uzattık. Hayırlı olsun” dedi.

Başka kulüplerden de teklif alan Ali Helvacı ise kendi evinde kalmak istediğini söyleyerek, “Denizli Büyükşehir Belediyespor’da olmaktan memnunum. Yeni sezonda hedeflerimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Diğer yandan kırmızı beyazlılar genç futbolcusu Şahin Şafakoğlu’nun da sözleşmesini bir yıl uzattı. Genç oyuncunun kırmızı beyazlılarla 2016 yılına kadar devam eden sözleşmesi 2017’e uzatılmış oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..