REKLAMI GEÇ

Atik: Kredimiz tükendi

Atik: Kredimiz tükendi

2. Grup’ta alt sıralar yangın yeri. Büyükşehir belelediye tüm avantajlarını kaybetti. Artık hata yapan düşme hattına gerileyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Şubat 2016 Cuma, 10:29

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta alt sıralar karıştı. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda Payasspor’a kaybetmesinden sonra hesaplar da yeniden yapılmaya başlandı.

Bu sezon dört takımın düşeceği ligde 22 puanla düşme hattının bir basamak üstünde yer alan kırmızı beyazlılar Payasspor ve Ayvalıkgücü’nün nefesini ensesinde hissediyor.

Bu hafta zorlu maçta Diyarbekirspor’a ağırlayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor hata yapmak istemiyor.

Son dört maçında sadece bir beraberlik elde edebilen kırmızı beyazlılar tüm dikkatini bu maça verdi.

Teknik Direktör Kenan Atik aldıkları kötü sonuçlarla avantajlarını kaybettiklerini söylerken, “Diğer puan kayıplarımız değil ama Payasspor maçında aldığımız yenilgi çok çok önemli. 6 puanlık bir maçı kaybettik. Bu yenilgi rakibi canlandırdı ve alt tarafı karıştırdı. Bizim artık kazanmamız gerekiyor. İyi futbol oynuyoruz ama bu bir yere kadar… Artık sonuca gitmek zorundayız. Diyarbekirspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. Tek düşüncemiz kazanmak. Avantajlarımızı kaybettik. Bundan sonra işimizi daha iyi yapmak zorundayız” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da kırmızı kart cezalısı Gökhan Açıkgöz bu maçta forma giyemeyecek. Omzunda sakatlığı bulunan İsmail Baydil’in durumunun maç saatinde belli olacağı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..