REKLAMI GEÇ

Başkan bu duruma ne diyor?

Başkan bu duruma ne diyor?

Denizli Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular önce Kemer Tekirovaspor ardından da Erzincan Refahiyespor galibiyetinin ardından Başkan Ruşen Uzunoğlu’na koştu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Ekim 2014 Pazartesi, 12:46

Spor Toto 3. Lig’de Dardanelspor, Eyüpspor ve Yeni Diyarbakırspor yenilgileri ile dibe vuran, ardından Payas Belediye, Kemer Tekirova, Derince ve Erzincan Refahiyespor’u devirerek zirvede ilk ikiye giren Denizli Büyükşehir Belediyespor’da her galibiyetten sonra Başkan Ruşen Uzunoğlu’na koşmak moda oldu.

Kırmızı beyazlı futbolcuların Kemer Tekirova galibiyeti ile başlattığı bu alışkanlığa Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’i de dahil etmeleri taraftarları ve camiayı mutlu etti. Fakat Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu bu konuda ne düşünüyor? denizlisporhaber.com bu soruyu Başkan Uzunoğlu’na yöneltti.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÖSTERGESİ
Galibiyeti kutlayan takımın sadece kendisine koşmadığını tüm protokol tribünü ve taraftarı selamladığını söyleyen Başkan Uzunoğlu, “Bu tablo birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede olduğunun göstergesidir. Bu iş yapılacaksa birlik ve beraberlik içinde yapılacak. Şampiyonluk da böyle gelecek. Yeter ki bu birliktelik bozulmasın, fitne fesat karışmasın. Ben her zaman takımla birlikteyim. Antrenmanlarda, maçlarda, otobüs ve uçak yolculuklarında hep bir aradayız. Çocuklar da onların yanında olduğumuzu biliyor. Umarım bu birliktelik, arkadaşlık ortamı bozulmadan devam eder” diye konuştu.

ÇANKIRI TEHLİKELİ
Erzincan Refahiyespor karşısında alınan 4-1’lik galibiyeti de değerlendiren Başkan Ruşen Uzunoğlu, “Rakibin şiddetle puana ihtiyacı vardı. Bu nedenle ilk yarım saati tedbirli oynadık. Daha sonra maça ağırlığımızı koymaya başladık. İlk golü attıktan sonra rakip çözüldü, farkı bulduk” dedi. Bu haftada Çankırıspor ile karşılaşacaklarını da hatırlatan Başkan Uzunoğlu, “Çankırı deplasmanına gidiyoruz. Ligin son sırasında bulunuyorlar. İki puanlı bir takımla oynayacağız. Çok zor bir maç olacak. Bu Refahiye maçından daha önemli bir maç olacak. Biz 5’te 5 yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Onlar da puanlar almak istiyorlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..