REKLAMI GEÇ

Başkan hasta yatağından kalktı maça geldi

Başkan hasta yatağından kalktı maça geldi

Ağır soğuk algınlığı geçiren Başkan Uzunoğlu hasta yatağından kalkıp maça geldi, sevince ortak oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2014 Pazartesi, 11:35

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Başkarcı Stadı’ndaki antrenmanlarını takip ettiği için soğuk algınlığı geçiren Başkan Rüşan Uzunoğlu, Maltepespor maçını kaçırmamak için hasta yatağından kalkıp geldi. Hafta içinde hastaneye kaldırılan ve serum desteği ile ayakta duran Başkan Uzunoğlu, doktorların istirahat vermesine rağmen takımı yalnız bırakmadı, Doğan Seyfi Atlı Stadı’ndaki yerini aldı.

Kırmızı beyazlıların 1-0 geriye düştüğü halde Maltepespor’u 2-1 yendiği maçı baştan sona izleyen Uzunoğlu sevince ortak oldu.

Maltepespor’un güçlü bir rakip olduğunu söyleyen Uzunoğlu, “Çok zor bir maç oldu. Bizim için 6 puan değerinde bir maçtı. Geriye düştüğümüz karşılaşmayı kazanmak çok güzel bir duygu. Tüm teknik ekip ve futbolcuları tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik olgusunu sahaya da yansıtmasını bildiler. Futbolcular birbirilerinin pozisyon hatalarını telafi etti. Çok iyi mücadele ettik. Hepsini alınlarından öpüyorum. Umuyorum bu şekilde devam ederiz. Kalan dört maçımızdan da 12 puan toplayıp devreye girmek istiyoruz. Bu ekip kalan maçlarını da kazanacak güçte” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..