REKLAMI GEÇ

BAŞKAN UZUNOĞLU : 10 GOL ATABİLİRDİK

BAŞKAN UZUNOĞLU : 10 GOL ATABİLİRDİK

Kırmızı beyazlılar Payas galibiyeti ile kendine geldi. Başkan Uzunoğlu, “Çıkışa geçtik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Ekim 2014 Salı, 13:44

Spor Toto 3.Lig’de Dardanelspor, Eyüpspor ve Yeni Diyarbakırspor yenilgilerinin ardından deplasmanda Payas Belediye’yi 1-0 yenerek kendine gelen Denizli Büyükşehir Belediyespor’un bu galibiyetle keyfi de yerine geldi.

Başkan Ruşen Uzunoğlu alınan puanlardan daha önemli olanın takımın ortaya koyduğu futbol olduğunu söyledi, geride kalan 6 haftaya ilişkin değerlendirmede bulundu.

Kırmızı beyazlıların 27 günde 6 maç oynadığını, kupa maçının da uzatmaya gittiğini hatırlatan Başkan Uzunoğlu, “Dar bir zaman diliminde çok maç oynamak zorunda kaldık. Bu nedenle takımda yorgunluk belirtileri ortaya çıktı. Bunlar normal durumlar. Bazı rakiplerimizi ise küçümsediğimizi düşünüyorum. Tüm bunlar olumsuz sonuçlar olarak bize geri döndü. Payas Belediye deplasmanında aldığımız galibiyet işlerin yoluna girdiğinin göstergesidir” diye konuştu.

Takımın yorgunluğu üzerinden attığını söyleyen Başkan Uzunoğlu, “İyi bir noktaya geldik. Sahamızdaki Kemer Tekirovaspor maçını da kazanacağımızı düşünüyorum. Çıkışımız bu maçla birlikte devam edecek” dedi.

Takımın Payas deplasmanında çok fazla gol pozisyonu ürettiğini, oyunu domine ettiğini ve oyun üstünlüğünü maçın hiçbir bölümünde rakibe bırakmadığını söyleyen Başkan Uzunoğlu, “Maçın 1-0 bitmesi kimseyi yanıltmasın. Bu maç 10-0 da bitebilirdi. Çok pozisyon ürettik. Çok sayıda topumuz direkten döndü. Payas’ın bizden giden kalecisi Ali Üçkulak çok iyi bir maç çıkardı. Net 5-6 pozisyonu kurtardı. Farkı önledi. Skordan çok beni memnun eden takımın ortaya koyduğu futbol oldu” dedi.

Takım olarak iyi yolda olduklarını söyleyen Başkan Uzunoğlu, sakatlık problemlerinin de düzelmesinden sonra bambaşka bir takım olacaklarını söyledi. Uzunoğlu, Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın zemininin de iyileştirildiğini hatırlatarak, “Zemin çok kaliteli hale geldi. Kemer Tekirovaspor maçında yine kendi sahamıza dönmüş olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..