REKLAMI GEÇ

Başkan Uzunoğlu kaza istemiyor

Başkan Uzunoğlu kaza istemiyor

Şampiyonluk hedefini kovalayan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Başkan Rüşan Uzunoğlu, “Her maçımız final. Sezon sonunda hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Ocak 2015 Perşembe, 10:59

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefini kovalayan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da keyifler yerinde. Evindeki zorlu maçta Yeşil Bursa’yı geçen Selahattin Dinçel’in öğrencileri Pazar günü oynayacakları Halide Edip Addıvarspor maçına kilitlendi.

Ligin ilk yarısında 3-0 yendikleri rakiplerini deplasmanda da geçmek isteyen kırmızı beyazlı futbolcular Başkan Rüşan Uzunoğlu’na ikinci yarı başında tüm maçlara final havasında çıkacağı sözünü verdi.

Ligin ikinci bölümünün çok daha çetin geçeceğini belirten Başkan Uzunoğlu ise “Bir kaza istemiyoruz. Her maçımızı final havasında görüyoruz. Galibiyet serileri ile hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

İkinci yarıda maçların çok daha zor geçeceğini söyleyen Uzunoğlu, “Halide Edip Adıvarspor küme düşme hattından bir an önce uzaklaştırmak isteyecektir. Bu nedenle rahat değiller. Zor bir maç olacak. Şampiyonluk hedefi kovalıyoruz. Bu nedenle içeride dışarıda, koşullar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz” dedi. Geri kalan 16 maçta en az puan kaybı ile ligi ilk sırada göğüslemek istediklerinin de altını çizen Uzunoğlu, “İstanbul deplasmanından üç puanla döneceğiz” diye konuştu.

Diğer yandan bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar Cumartesi günü havayoluyla İstanbul’a geçecek. Maçtan sonra da yine hava yolu ile Denizli’ye dönecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..