REKLAMI GEÇ

BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

Denizli Büyükşehir Belediyespor kaçan galibiyete yanıyor. Başkan Yardımcısı Akın Çelik özellikle ikinci yarıda hata yapmayan takımlarının maçı hak eden taraf olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ekim 2015 Perşembe, 10:33

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta puan kayıpları ile başlangıcın ardından ağır ağır ritmini bulan Denizli Büyükşehir Belediyespor, zorlu Ayvalıkgücü deplasmanında galibiyeti kaçırdı. Golsüz sona eren karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyan Hakan Dolutaş’ın öğrencileri savunmada pozisyon vermezken hücumda bulduğu pozisyonlardan faydalanamayarak kırmızı beyazlı camiayı üzdü.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Akın Çelik maç sonunda Denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede galibiyeti hak eden taraf olduklarını belirtti.

Çelik ; “Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmasında Maça iyi başlayan taraf bizdik. Takım halinde iyi mücadele ettik. İstekli ve tempolu olan taraf bizdik. Özellikle ilk devre 3 veya 4 tane net pozisyon yakaladık fakat değerlendiremedik. Maçı çok istedik fakat golü bulamadık. İkinvi yarı iki takımda savunmada hata yapmadı. Alabileceğimiz bir maçtı fakat girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince maç golsüz sona erdi. Oyuncularımızı gösterdikleri performans ve mücadele için kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..