REKLAMI GEÇ

BBSK’NIN GENÇ KALECİLERİ A TAKIMLA ÇALIŞIYOR

BBSK’NIN GENÇ KALECİLERİ A TAKIMLA ÇALIŞIYOR

Spor Toto 3.lig takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Akademi Ligi U16 Takımı kalecileri Ahmet Oytun ve Serdar, A Takım ile antrenmanlara çıkmaya başladılar.

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Temmuz 2014 Çarşamba, 10:38

Kulüpler altyapılarda kaleci bulmakta zorluk çekerken Denizli BBSK bu konuda çok şanslı. Geçen sezon Akademi Ligi U16 takımının kalesini koruyan Serdar Aygüngüz ile Ahmet Oytun Özdoğan, A Takım ile antrenmanlara çıkıyorlar.

Altyapıdan gelen kalecilerin eğitimden geçerken kesinlikle öğrenmesi gereken üç temel prensip olan “ Nasıl yaşamalı, nasıl beslenmeli ve nasıl çalışmalı” yı gözden kaçırmayan genç yetenekler, Ahmet Oytun ve Serdar, üç temel prensibi öğrendiklerinde, kaleci olarak kendilerine olan güvenin artacağının ve daha sağlıklı gelişim sürecini yaşamaya başlayacaklarının bilinci içinde olduklarını söylediler.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kulüp olarak her branşta, gençlerin önünü açan bir kulüp olduklarını belirterek, “Kanıta ve kayıta dayalı gerçek profesyonel futbolcu yetiştirme programı uygulanan altyapımızdan çok iyi sporcular çıkıyor. İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu olgusuyla yetiştirilen sporcularımızdan Ahmet Oytun ve Serdar’da, 3 sezondur altyapımızda ve akademi maçlarında kaleci olarak görev almaktalar. Performansları ile dikkat çektikleri için A Takım ile antrenmanlara çıkma başarısını gösterdiler. Siz elinizdeki oyuncuya güvenmezseniz ondan verim alamazsınız. Oyuncu maçta oynarsa, kendini geliştirir, deneyim kazanır ve mutlu olur. Kendi değerlerimize, kendi gençlerimize sahip çıkmalıyız. Yeterli ilgiyi ve önemi göstermeliyiz. Liglerde yabancı kalecilere verilen değerleri, kendi kalecilerimize de vermek zorundayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..