REKLAMI GEÇ

Belediye pürneşe

Belediye pürneşe

Ligde 4’te 4 yapan Büyükşehir Belediyespor Çankırı maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ekim 2014 Çarşamba, 11:40

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta son dört maçını kazanarak sıralamada zirveye ortak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda konuk olacağı Çankırıspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Başkarcı Sahası’nda yapılan çalışmada Teknik Direktör Selahaddin Dinçel öğrencilerini toplayarak maçın önemini anlattı. İyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı rakibin küçümsenmemesini istedi. Kırmızı beyazlı futbolcular son dört maçta elde ettikleri 12 puanın mutluluğunu antrenmanlara da yansıtıyor. Morellerin yüksek olduğunu takımda sakatlığı süren Ali Helvacı düz koşu yaparken geçen hafta rakip fileleri üç golle sarsan Uğur Ayhan dinlendirildi. Uğur Ayhan’ın sağ arka adalesinde sorun olduğu belirtildi. Sırtında sorunları bulunan kaptan Süleyman Varlık da dünü dinlenerek geçirdi. Sakatlıktan yeni çıkan fakat son iki maçta iğne ile oynayan Efşan Geçgin ile Ramazan Aksoy’un ağrılarının sürdüğü öğrenildi. Kırmızı beyazlı ekipte Şahin Şafakoğlu ise kart cezalısı olması nedeniyle Çankırıspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

29102014_belediye_ic

Denizli Büyükşehir Belediyespor’in hedefleri olan bir takım olduğunu belirten Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Önemli olan sezon sonunda takımın nerede olacağı. Biz maç maç düşünüyoruz. Hedefli bir takımız, ona göre hareket ediyoruz. Erzincan Refahiyespor maçında iyi oynadık. Ev sahibi avantajını iyi kullandık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Oyunun kontrolünü rakibe bırakmadık. Bu hafta bizi zor bir maç bekliyor. Çankırıspor’un ligdeki durumu sıkıntılı. Öğrendiğimiz kadarıyla maçın oynanacağı stadın zemininde de sorunlar var. Çok iyi hazırlanmalıyız. Bu maçta hedefimiz galibiyet. 5’te 5 yapmak istiyoruz” diye konuştu.
Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu ise takımın Refahiye maçında kendilerine büyük mutluluk yaşattığını belirterek, “Bu hafta çok önemli. Rakip ligin en alt basamağında. Şiddetle puana ihtiyacı var. Böyle maçlar tehlikelidir. Biz de ona göre hazırlanıyoruz. Denizli’ye üç puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..