REKLAMI GEÇ

Belediyespor hırs küpü

Belediyespor hırs küpü

Orduspor karşısında hak edilmeyen yenilgi kırmızı beyazlılar için Diyarbekir maçının önemini de artırdı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Kasım 2016 Çarşamba, 09:54

Spor Toto 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonunda karşılaşacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Ali Beykoz önderliğinde başladı.

Orduspor deplasmanında 80 dakika on kişi oynamasına rağmen puanları kaçıran kırmızı beyazlı futbolcular bu maçın telafisini Denizli’de yapmayı planlıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyespor takımı bir günlük iznin ardından dün Gümüşler Sahası’nda topbaşı yaptı. Bir hayli hırslı oldukları gözlenen Beykoz’un öğrencileri ısınma hareketleri ile başladığı antrenmanı core çalışması ile sürdürdü. Dayanıklılık koşularının ardından bir grup antrenmanı bitirirken kalan grup oyun oynadı.

Kasığında yırtık bulunan Fatih Yiğen düz koşu ile yetindi.

Pubis şikayeti bulunan Barış Gök ve Samet Albayrak ile sol üst adalesinde yırtık bulunan İbrahim Şahın çalışmaya katıldıysa da kendilerini zorlamadı.

23112016_bbsk_ic

Kırmızı beyazlılarda Orduspor maçının 9’ncu dakikasında kırmızı kart gören Mazlum Güne ise kart cezalısı olduğu için Diyarbekirspor maçında görev alamayacak.

Diğer oyuncuların durumu maç saatinde belli olacak.

Diğer yandan kırmızı beyazlı kulüp tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edilen Mazlum için ciddi bir savunma yaparak cezayı bir maçla sınırlandırmak istiyor. Teknik Direktör Ali Beykoz bu yönde çalışmaları olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..