REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Arsin’e bileniyor

Büyükşehir Arsin’e bileniyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Arsinspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Kasım 2014 Perşembe, 10:38

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 7 galibiyet ile ikinci basamakta yer alan Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı Arsinspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı beyazlılar Başkarcı Stadı’ndaki çalışmada bir hayli istekli göründü.

Sezon sonunda zirvede yer almak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ligin kalan bölümünde puan kaybı yaşamak istemediklerini kaydetti. Dinçel 3-0 kazandıkları Sivas Dört Eylülspor maçına ilişkin, “Puan kayıpları yaşadığımız oldu. Bu sorunları kendi içimizde çözmeye çalıştık. Sivas Dört Eylülspor maçı tam bir sinir harbi şeklinde geçti. Bu karşılaşmayı kazandığımız için mutluyuz. Konumumuz lig ikinciliği. Lider Eyüpspor ile aramızdaki puan farkını süratle kapatıp zirveye yerleşmek istiyoruz. Önümüzde Arsinspor maçı var. Trabzon deplasmanı zor bir deplasmandır. Arsinspor mücadeleci bir takım. Kora kor mücadele gedip oradan üç puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Sezon başında gösterdikleri hedefle içinde bulundukları konumun tutarlılık gösterdiğini de hatırlatan Dinçel, “Biz sezon başında şampiyonluk hedefi ortaya koyduk. Bu hedefimizden sapma yok. Üst lige çıkacağız. Şimdilik ikinci sıradayız ama sezon sonunda ligin şampiyonu biz olacağız” diye konuştu.

SAKATLAR CAN SIKIYOR
Denizli Büyükşehir Belediyespor’da sakat ve kart cezası sınırında bulunan futbolcuların çokluğu teknik heyetin canını sıkıyor. Kırmızı beyazlılarda son haftalarda gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken İlyas bu hafta iki çalışmaya katılmadı. Sivas 4 Eylül maçında ağrılarına rağmen iğne ile oynayan futbolcu kendisi için belirlenen özel programa uyuyor. Kahtan Süleyman Varlık ise boyun bölgesinde ciddi bir rahatsızlık geçiriyor. Deneyimli futbolcu her gün düzenli olarak iğne yerken bazı çalışmaları da kaçırıyor. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel deneyimli futbolcusunu zaman zaman dinlendiriyor. Arka adalesinde ağrı hisseden Mert ise iki gündür özel bir çalışma programı uyguluyor. Şiddetli grip geçiren Önder ise maç tarihine yetiştirilmeye çalışılıyor. Kırmızı beyazlılarda ayrıca 6 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..