REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediye avantaj arıyor

Büyükşehir Belediye avantaj arıyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor ligin ilk yarısında üç gol yediği Sancaktepe’ye konuk oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2015 Cuma, 10:55

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zirve şansını mucizelere bırakan Denizli Büyükşehir Belediyespor, play-off’ta avantajı elde etmek için gözünü lig ikinciliğine dikti. Aynı puandaki Sivas 4 Eylül Belediyespor’dan ikinciliği almak isteyen kırmızı beyazlılar ligde kalan üç maçını kazanarak rakibinin hata yapmasını bekleyecek.

Pazar günü Sancaktepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor bugün öğleden sonra Başkarcı Sahası’nda taktik antrenman gerçekleştirecek. Yarın sabah uçağı ile İstanbul’a hareket edecek olan kırmızı beyazlı kafile maç sonrasında da hemen dönüş yoluna çıkacak.
Denizli Büyükşehir Belediyespor’da bir süre önce takımla çalışmaya başlayan Süleyman Varlık ve Zafer’in bu maça yetişemeyeceği kaydedilirken kart cezalısı Efşan ve Mehmet Mert de Sancaktepe deplasmanında takımı yalnız bırakacak.
Diğer yandan eski Denizlisporlu Süleyman Olgun da kart cezası nedeniyle Büyükşehir Belediyespor’a karşı forma giyemeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bu karşılaşmada Yiğit Arslan, Ercan Aydın ve Serdar Mersinli’yi görevlendirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..