REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’DE YAŞAR GÜVENLİ CEZA ALABİLİR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’DE YAŞAR GÜVENLİ CEZA ALABİLİR

Afjet Afyonspor maçının ilk yarısında hakem tarafından tribüne gönderilen Denizli BBSK’nın teknik patronu Güvenli ceza alabilir.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Şubat 2017 Çarşamba, 09:21

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta hafta sonunda Afjet Afyonspor’u konuk eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Yaşar Güvenli maçın 45’nci dakikasında dördüncü hakem Aykut Sergin tarafından tribüne gönderilmişti.

Genç teknik adam hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda Futbol Disiplin Talimatı’nın 41’nci maddesine istinaden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Tedbirli olarak disipline sevk edilen Güvenli takımının başında bu haftaki Sultanbeyli deplasmanında sahada olamayacak. Güvenli’nin yerine Mustafa Ceviz takıma önderlik edecek.

Diğer yandan Güvenli’nin disipline sevkini sağlayan 41’nci madde ‘Kişilik haklarına saldırı, hakaret, tehdit ve tükürme’ gibi eylemleri içeriyor.

Maç içinde dördüncü hakem ve orta hakemle diyaloga giren Teknik Direktör Yaşar Güvenli’nin hareket ya da tehditte bulunduğuna karar verilirse 3 ile 7 maç arası ceza alması gündeme gelebilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..