REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyespor kazanmaya hazır

Büyükşehir Belediyespor kazanmaya hazır

Ligde 5 maç ve iki teknik adam kaybeden Denizli Büyükşehir Belediyespor yara sarmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2016 Perşembe, 12:10

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta geride kalan 7 maçta sadece 4 puan toplayabilen ve Bülent Demirkanlı ve Beyhan Çalışkan gibi iki önemli teknik adamını ligin başında kaybeden Denizli Büyükşehir Belediyespor yara sarmaya hazırlanıyor.

Çalışkan’ın görevi bırakmasının ardından takımın direksiyonuna geçen Gökhan Kaynak ve Faruk Işık kırmızı beyazlıları zorlu Payas maçına hazırlıyor.

Kırmızı beyazlı asbaşkanlar Mehmet Teke ve Akın Çelik’in her antrenmanı takip ederek moral verdiği Denizli Büyükşehir Belediyespor bugünkü çalışmasında maçın provasını yaptı. Teknik kurmay Gökhan Kaynak çift kale maçta öğrencilerinin son durumunu görmek istedi. Kıran kırana geçen maçta yeni teknik patronun gözüne girmek isteyen öğrencileri hırs ve istekleri ile dikkat çekti.

Yarın gece geç saatlerde Hatay’a doğru karayolu ile yolculuğa başlayacak kırmızı beyazlı kafile sabah saatlerinde oteline yerleşecek. Kafileye asbaşkanlar Mehmet Teke ve Akın Çelik de eşlik edecek.

Asbaşkan Mehmet Teke üst üste yaşanan puan kayıplarının kendilerini üzdüğünü belirterek, “Beklemediğimiz sonuçlar aldık. Bu puan kayıplarını süratle telafi etmeliyiz. Bu takıma inanıyorum. Ligdeki her rakibi yenebilecek güçteyiz. Payas deplasmanında üç puanı iyi oyunla birlikte bekliyorum” dedi.

Asbaşkan Akın Çelik ise “Takımımız bu maça çok iyi hazırlandı. İyi konsantre oldular. Bu maçı yeni bir başlangıç maçı olarak kabul ediyoruz. Kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..