REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyespor yara saracak

Büyükşehir Belediyespor yara saracak

Ligin dibindeki Çankırıspor’a kaybeden Denizli Büyükşehir Belediyespor, Sivas deplasmanında yara saracak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 10:54

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ligin dibine demir atan Çankırıspor’a Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda 1-0 kaybederek zirve yarışında büyük yara alan ve haftalardır sürdürdüğü lig ikinciliğini Sivas Dört Eylül’e bırakan Denizli Büyükşehir Belediyespor yara sarmaya hazırlanıyor.

Hafta sonunda deplasmanda Sivas Dört Eylül ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılarda parola galibiyet.
Bu maçın hazırlıklarını sürdüren İbrahim Çelik’in öğrencileri dün Gümüşler Sahası’nda antrenmanlarını sürdürdü. Teknik Direktör Çelik’in nezaretindeki antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızıyı beyazlılar daha sonra ikişer takıma ayrılarak ayrı ayrı pas çalışması ve hücum-savunma varyasyonları çalıştı. Özellikle kısa alanda çift kale kurarak yapılan çalışmaya Teknik Direktör Çelik’in uyarıları damga vurdu. Oyuncularını sık sık hücum çalışmaları sırasında uyaran genç teknik adam  daha sonra tüm takıma seslenerek eksiklerini söyledi, maça kadar hazır olmalarını istedi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un dünkü antrenmanına sakat olan kaptan Süleyman Varlık katılmazken yine sakatlığı bulunan Zafer ise takımdan ayrı çalıştı.

Çankırıspor karşısında hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını söyleyen Teknik Direktör İbrahim Çelik, “Sivas 4 Eylül maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Deplasmanda kazanarak rakip ile puan farkını açmak istiyoruz. Ligin kalan tüm maçlarına final maçı gözüyle bakıyoruz. Biz kendi oynayacağımız maçlara konsantre olacağız. Her maçı kazanıp lider Eyüpspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligde son 7 maç kaldı. Her şey olabilir. Şampiyonluk umudumuzu koruyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..