REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BBSK’DA MANİSA MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

DENİZLİ BBSK’DA MANİSA MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Denizli Büyükşehir Belediyespor pazar günü evinde Manisa BBSK’yı ağırlayacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2015 Perşembe, 10:35

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta son 4 maçından ikisini kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor üst üste üçüncü iç saha maçını da kazanarak rahatlamak istiyor.

Kırmızı beyazlılar Teknik Direktör Kenan Atik önderliğinde Denizli’de çıktığı Derincespor ve Zara Belediyespor maçlarını 1-0’lık skorlarla kazanarak alt sıralardan kurtulma yolunda önemli puanlar almıştı.

Bu seriyi sürdürmek isteyen Kenan Atik öğrencilerini günde çift antrenman ile Manisa BBSK maçına hazırlıyor. Sakat ya da cezalı futbolcunun bulunmadığı Büyükşeher Belediyespor’da Teknik Direktör Kenan Atik hazırlıkların sürdüğünü belirterek, “Hafta sonunda çok önemli bir maça çıkacağız. Futbolseverler açısından keyifli bir maç olacağını düşünüyoruz. Denizlilileri maça bekliyoruz. Bize destek olsunlar. Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yenip 3 puanı almak istiyoruz” dedi.

İç sahada puan alma konusunda sıkıntı yaşamadıklarını hatırlatan Atik, “Ligde daha iyi yerlerde olabilmek için deplasmandan da puanlar almayı öğrenmeliyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..