REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR, ÇİNE MADRAN MAÇINDA İKİ FİRE VERDİ

BÜYÜKŞEHİR, ÇİNE MADRAN MAÇINDA İKİ FİRE VERDİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zirve takibini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyespor, 16. hafta maçında konuk olduğu Aydın ekibi Çine Madranspor’u 2-1 yenerken, iki de fire verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2014 Çarşamba, 15:19

Hafta sonu deplasmanda Çine Madranspor’u yenen Denizli Büyükşehir Belediyespor, 3 puanı hanesine yazdırıp puan cetvelinde 2.sırada ki yerini korurken, 2 futbolcusu Kaptan Süleyman ve Ramazan, maçta gördükleri sarı kartlarla, cezalı duruma düştüler. Sağ stoper Süleyman ile sol önde görev alan Ramazan, Çine Madranspor maçında gördükleri sarı kartlarla, kart sayıları 4’e ulaştı ve hafta sonu oynanacak Gölcükspor maçında görev alamayacaklar.

Çine Madranspor maçının 48.dakikasında kart gören Süleyman, daha önce Dardanelspor A.Ş, Eyüpspor ve Derincespor A.Ş maçlarında kart görmüştü. Yeşil Bursa A.Ş, Halide Edip Adıvarspor ve Dardanelspor A.Ş maçlarında kart gören Ramazan ise Çine Madranspor karşılaşmasını 79.dakikasında gördüğü sarı kartla, cezalı oldu.

Gölcükspor maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılar, Gümüşler Stadı’nda çalışmalarını sürdürürken, zorlu maç öncesi  tecrübeli isimlerin kadroda yer alamayacak olması, Teknik Direktör Selahattin Dinçel’i kadroda zorunlu revizyona yöneltti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..