REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Derince’ye bileniyor

Büyükşehir Derince’ye bileniyor

Son iki maçında boş geçmeyen Denizli BBSK, Derince deplasmanında üç puan hedefliyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Ekim 2014 Salı, 12:26

Spor Toto 3. Lig’de son iki maçının kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor çıkışını sürdürmek istiyor. Selahaddin Dinçel’in öğrencileri Kocaeli temsilcisi karşısında eve üç puanla dönmenin hedefinde.

Dün Başkarcı Sahası’nda çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Selahaddin Dinçel defans ve hücum hattını birbirinden farklı çalıştırdı.

Dinçel hücum oyuncuları ile bizzat ilgilendi ve öğrencilerine şut çalışması yaptırdı. Defans oyuncuları ise topla çıkma ve yüksek toplara karşı tedbirleri çalıştı.

Menajer İbrahim Çelik, Kemer Tekirovaspor karşısında alınan galibiyetin önemine vurgu yaparak,” Maça iyi başladık. Pozisyonlar da ürettik fakat ilk devrede golü bulamadık. İkinci yarıda golü bulduktan sonra daha rahattık. Maçın son bölümünde sıkıntılar da yaşadık ama kazanmasını bildik. Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Aldığımız puanlarla üst sıraları hedefliyoruz” diye konuştu.

Kırmızı beyazlılar bugün havayolu ile İstanbul’a hareket edecek. Buradan karayolu ile Kocaeli’ye geçecek olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Çarşamba günü Drincespor ile karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..