REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR LİGE KİLİTLENDİ, HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR LİGE KİLİTLENDİ, HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Denizli Büyükşehir Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ocak 2015 Cuma, 10:03

Spor Toto 3. Lİg 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda İstanbul deplasmanına konuk olacak. Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar bu maç için Cumartesi günü hava yolu ile İstanbul’a geçecek.
Selahattin Dinçel’in öğrencileri  bu karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Sağanak yağış altında çalışan takım maça kilitlendi.

Kırmızı beyazlıların, akademi ligi U19 ve U17 takım karmaları ile İlbade semtimde ki sentetik sahada yaptığı ve 6-0 kazandığı taktik ağırlıklı karşılaşmayı yönetim kurulu üyesi Süleyman Ardoğan ve Akın Çelik ile birlikte izleyen Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Halide Edip Adıvarspor maçını değerlendirdi. Rakibin düşme hattından kurtulmak, kendilerinin de zirve takibini sürdürmek amaçlı zor bir müsabaka olacağına dikkat çeken Başkan Uzunoğlu, “ Şartlar ve koşullar nasıl olursa olsun, amacımız kazanmak üzerine. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için, en az kayıpla yolumuza devam etmek istiyoruz. İstanbul’da da, 3 puan için sahaya çıkacağız” dedi. Başkan uzunoğlu, maç sonrası futbolculara baklava ikram etti.  Cumartesi sabah, uçakla İstanbul’a gidecek olan kafile, maç sonrası aynı gün Denizli’ye dönecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..