REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR İYİ YOLDA

BÜYÜKŞEHİR İYİ YOLDA

Denizli Büyükşehir Belediyespor üç hafta süren puan kayıplarının ardından Payas Belediye’ye patladı, zirve ile puan farkını 5’e indirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Mart 2015 Pazartesi, 11:37

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda Payas Belediye’yi ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor 4-0’lık net galibiyet aldı. Hafta başında teknik direktör Selahattin Dinçel’in istifası ile sarsılan Denizli temsilcisi göreve İbrahim Çelik’i getirmişti. Çelik önderliğinde bu sezon ilk kez maça çıkan kırmızı beyazlılar Rıdvan, Cenk ve Uğur’un iki golü ile rakibini rahat geçti.
Lider Eyüpspor’un Halide Edip Adıvar deplasmanında iki puan bırakması ile Denizli Büyükşehir Belediyespor’un zirve ile arasındaki puan farkı da 5’e indi. Son üç maçında iki beraberlik ve bir yenilgi alan kırmızı beyazlılar Kemer Tekirova maçı öncesi bu galibiyetle moralini yükseltti.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ruşan Uzunoğlu sezon başında ortaya koydukları şampiyonluk hedefinde bir değişiklik olmadığını belirterek, “Hedefimiz şampiyonluk. Emin adımlarla ilerliyoruz. Sezon sonunda şampiyon olarak üst lige çıkmak istiyoruz” dedi.  Payas maçında takımın çok iyi oynadığını söyleyen Uzunoğlu, “Rakip maçın başında direnç gösterdi ama bu uzun sürmedi. Çözülme başladıktan sonra art arda pozisyonlar bulduk. İyi oynayıp haklı bir galibiyet aldık. Başta İbrahim Çelik hocamız olmak üzere tüm teknik ekibi ve futbolcularımı kutluyorum. Hafta sonunda Kemer Tekirova ile karşılaşacağız. O maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Yeter ki bu maçta oynadığımız futbolu Antalya’da da sahaya yansıtalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..