REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR KENDİNE GELDİ

BÜYÜKŞEHİR KENDİNE GELDİ

Teknik direktör değişikliğine giden kırmızı beyazlılar, Beyhan Çalışkan ile kaybettiği morali topladı. Takım artık daha istekli.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Eylül 2016 Cumartesi, 10:42

TFF 3. lig 3. Grup’taki Denizli temsilcisi Denizli Büyükşehir Belediyespor teknik direktör değişikliğinin ardından yeni bir sayfa açtı.

ic1

Ligde kendi evinde Muğlaspor’a 3-4, Adliyespor’a da 0-1 kaybeden kırmızı beyazlılar tek puanını, sıkıntılı süreç yaşayan Maltepespor deplasmanındaki golsüz beraberlikle elde etmişti.

Özellikle ortaya konan futbolun yönetim dahil kimseyi memnun etmediği Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Bülent Demirkanlı görevi bırakmıştı.

ic2

Denizli BBSK’da Demirkanlı’nın görevine hafta içinde Beyhan Çalışkan getirildi.  Çalışkanın ilk işi ise takımın çöken moralini yerine getirmek oldu.

ic3

EĞLENCELİ ÇALIŞMALAR
Takım olma olgusunu yitiren kırmızı beyazlılara, antrenmanlarda eğlenceli çalışmalar yaptırarak moralleri daha da artıran Çalışkan, tarzı ile tüm futbolcuların antrenmanlarda isteğini artırdı.

ic4

Ligin 4’ncü haftasında Bergama Belediyespor’un konuğu olacak Denizli Büyükşehir Belediyespor kentteki son çalışmasını Başkarcı Sahası’nda yaptı.

ic5

Kaptan Hasan Demir’in takımdan ayrı çalıştığı antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Öğrencilerinin reflekslerini geliştirmeye yönelik eğlenceli çalışmalar yaptıran Beyhan Çalışkan, hata yapanları oynamak ile cezalandırdı.

ic6

Pozitif tarzı ile öğrencilerinin moralini yükselten Çalışkan, takımı ikiye bölerek yarışlar yaptırdı. Teknik Direktör Beyhan Çalışkan kazanan takıma baklava sözü verince rekabet daha da arttı.

ic7

Şut çalışmasında kaleyi tutturamayan öğrencilerini ise şınav cezasına çarptıran Çalışkan iki saatten uzun süren çalışmanın son bölümünde sahada istediklerini gösterdi.

ic8

Pazar günü 16:00’da Bergama Belediyespor ile karşılaşacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor bu sabah İzmir’e hareket etti. Kırmızı beyazlılar maç öncesi son çalışmasını Bergama’da yapacak. Kırmızı beyazlılar zorlu deplasmandan üç puan çıkarmak istiyor.

ic10

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..