REKLAMI GEÇ

Büyükşehir lideri ağırlıyor

Büyükşehir lideri ağırlıyor

3. Lig’de kalma savaşı veren Denizli Büyükşehir Belediyespor grup lideri Afyon Afjetspor’u ağırlıyor. Ligin dibindeki kırmızı beyazlılar bu maçla çıkışa geçmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Şubat 2017 Cuma, 11:00

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta topladığı 14 puanla en alt basamakta yer alan Denizli Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü grup lideri Afyon Afjetspor’u konuk edecek.

Ligde son dört maçında puan alamayan kırmızı beyazlıların rakibi ise son 5 maçında kazandı. Eski Denizlisporlu İbrahim Çelik’in sportif direktör olarak görev yaptığı Afyon temsilcisi ligin bitimine 12 hafta kala en yakın rakibine 7 puan farkla liderlik koltuğunda oturuyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN İŞİ ZOR
Yepyeni bir kadro ile yola devam eden Denizli Büyükşehir Belediyespor cephesinde ise işler yoluna gitmiyor. Ligin ikinci yarısında sadece bir puan alabilen kırmızı beyazlılar kötü gidişe bu maçta son vermek istiyor. Teknik patron Yaşar Güvenli ne olursa olsun kazanmak zorunda olduklarını kaydetti.

KİMİNLE OYNADIĞINIZIN BİR ÖNEMİ YOK
Geçen hafta Düzyurt deplasmanında öne geçtikleri maçı kaybeden Güvenli’nin öğrencileri en bu kez kazanmak istiyor. Teknik Direktör Güvenli rakibin ligdeki konumunun kendilerini ilgilendirmediğini kaydederken, “Biz kendimize bakıyoruz. Kiminle oynadığımızın bir önemi yok. Her maçı kazanmak zorundayız” dedi. Düzşyurtspor deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyduklarını fakat bireysel hatalardan kaynaklı iki gol yediklerini hatırlatan Güvenli, “O oyunun üzerine koyarak mücadele etmeliyiz. Geçen haftaki oyundan memnunum ama skordan değil. Bireysel hatalar en aza inmeli. Artık puan kaybına tahammülümüz yok” dedi.

Kırmızı beyazlılarda kart cezası nedeniyle geçen hafta oynamayan Göktuğ cezasını tamamladı ve takımdaki yerini alabilecek.

Pazar günü 13:30’da Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak Denizli BBSK – Afyon Afjetspor maçını Ozan Bileyici, Armağan Çekinmez ve Mehmet Vargün hakem üçlüsü yönetecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..