REKLAMI GEÇ

Büyükşehir paramparça

Büyükşehir paramparça

Denizli Büyükşehir Belediyespor çözülüyor. Kırmızı beyazlılarda paralarını alamayan 15 futbolcu kulüpten ayrıldı. Bugün de yeni ayrılıklar var.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Aralık 2016 Çarşamba, 10:13

Alt liglerde Denizli’yi çok uzun süredir başarı ile temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor çözülüyor. Kırmızı beyazlı takımda futbolcular tek tek ayrılıyor. Şimdiye kadar 25 kişilik kadrodan 15 futbolcu gitti, geriye sadece Denizlili futbolcular kaldı. Onların da bir kısmı gidebilir.

PARALARINI ALAMIYOLARDI
Denizli Büyükşehir Belediyespor’da futbolcular sezon başından bu yana maç başlarını alamıyorlardı. Denizli kamuoyunun büyük bütçelerle lige başladığını düşündüğü ve asla para sıkıntısı çekmediğini sandığı Denizli BBSK’da sadece peşinatların bir kısmı ile iki prim ödemesi yapılabildi. Kaynak sorunu yaşayan kırmızı beyazlılar futbolcularına para ödemeyince sahada da karşılık bulamadı.

KRİZ İSTİFA İLE Mİ BAŞLADI?
Sezon başından bu yana üç teknik adam değiştiren Denizli BBSK’da en büyük kriz Başkan Ruşan Uzunoğlu’nun istifasından sonra yaşandı. 17 Ekim’de sosyal medya üzerinden istifa ettiğini duyuran Uzunoğlu daha sonra bu paylaşımını kaldırsa da uzun bir süre kulüple ilgilenmeyi bırakmıştı. Uzunoğlu’nun istifasının geri alındığı konuşulsa da ne Denizli Büyükşehir Belediyesi ne de kulüp tarafından göreve devam ettiğine dair açıklama yapılmamıştı. Kırmızı beyazlılardaki belirsizlik durumu sıkıntıları da beraberinde getirdi.

KİMLER GİTTİ KİMER KALDI?
Denizli Büyükşehir Belediyespor’da ayrılan isimler arasında ilk 11’in değişmezleri de yer aldı. Kaleci Mert, defans hattından Barış Gök, Murat Kan, Emrehan Köroğlu, orta sahadan Nurullah Dağaşan, Feyyaz Yaşar, Hüseyin Civelek, Önder Akdağ, Mazlum Güneş, Samet Albayrak, Fatih Yiğen forvet hattından ise Bilal Çebi, Özer Kutlu ve İbrahim Şahin takımdan ayrıldı.

Defans oyuncusu Gökhan Köseoğlu’nun da bugün ayrılması bekleniyor. Geride sadece kaleciler Yavuz Özkan, Hüseyin Altıntaş, Amaç Ulaş Bayram ile Mustafa Murat Uslu, Hasan Demir, Ali Helvacı, Şahin Şafakoğlu, İsmail Baydil, Eren Kurtulmuş ve Burak Yılmaz kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

fikret   -  Bağlantı 28 Aralık 2016, 12:48

turkiye bir acayip bir ulke dunyada ilk olan belediyenin futbol kulubu var ya belediyenin parasini 24 kisi iyiyo ya cook sacma kapansin kurtulalim bu bosa giden paralardan