REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR PARAŞÜTSÜZ

BÜYÜKŞEHİR PARAŞÜTSÜZ

Denizli Büyükşehir Belediyespor, şimdilik düşme hattının hemen üstünde yer alsa da Payasspor ve Ayvalıkgücü’nün nefesini arkasında hissetmeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Şubat 2016 Pazartesi, 09:29

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor için işler yolunda gitmiyor. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan kırmızı beyazlılar son olarak 6 puanlık maçta önüne gelen fırsatı tepti ve Payas karşısında eli boş Denizli’ye döndü.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamaması, rakibinin neredeyse maçın ikinci bölümünün tamamını 10 kişi oynamasına rağmen rahatlatacak golleri üretememesi haftanın en kritik maçında Denizli temsilcisini sahadan üzgün ayırdı.

Bu yenilgiden sonra Payasspor ile arasındaki puan farkı 2’ye inen Ayvalıkgücü ile de 3 puan farkı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un artık puan kaybına da tahammülü kalmadı.

4 MAÇTA 1 PUAN
Kenan Atik’in öğrencileri büyük umutlarla başlanan ligin ikinci yarısında zaman zaman iyi futbol ortaya koysa da sonuca gitmeyi bir türlü başaramadı. İkinci yarıya kendi evindeki Orhangazispor yenilgisi ile başlayan kırmızı beyazlılar daha sonra Adliyespor’a da deplasmanda kaybederek kendini ateşe attı. Denizli’deki Etimesgut beraberliğinden elde edilen tek puan yeterli olmazken son olarak Payasspor karşısında alınan yenilgi yönetimi de alarma geçirdi. Gol atma konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan Denizli Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki iki maçında play-off kovalayan ekiplerle karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..