REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR U13 AKADEMİ TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

BÜYÜKŞEHİR U13 AKADEMİ TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Denizli Büyükşehir Belediyespor U13 Takımı, 1.Tur elemelerinde şampiyon oldu ve Türkiye’nin en iyi 20 takım arasına girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Haziran 2015 Pazartesi, 10:57

Aydın’da yapılan 2014-2015 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonuçlandı ve Denizli Büyükşehir Belediyespor 3 maçını da kazanıp, grup şampiyonu oldu. 67 ilden 117 takımın katılımı ile 17 Haziran’da ve 20 ilde başlayan müsabakalar sonunda, Denizli BBSK en iyi 20 takım arasına girme başarısını gösterdi.

B grubunda iki maçını da kazanan Denizli BBSK, finalde A Grubu birincisi Antalya A.Ş ile karşılaştı. Haktan ve Emre’nin golleri ile rakibini 2-1 yenen Denizli BBSK mutlu sona ulaştı. Kırmızı beyazlılar geçen yıl, Akhisar’da ki U13 1.Tur maçlarında yine grup şampiyonu olmuştu.

Denizli Büyükşehir BelediyesporBaşkanı Rüşan Uzunoğlu, şampiyon olan futbolcu ve teknik heyeti kutladı ve Türkiye birinciliği yolunda başarılar diledi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor, B grubundaki ilk maçında Antalya DSİ’yi 4-0, ikinci maçında Muğla Ortaca Belediyespor’u 2-0 yenmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..