REKLAMI GEÇ

ÇALIŞKAN: SORUNLARI ÇÖZMEYE GELDİM

ÇALIŞKAN: SORUNLARI ÇÖZMEYE GELDİM

Büyükşehir Belediyespor’da üst üste alınan iki yenilgi teknik heyeti alarma geçirdi. Teknik Direktör Çalışkan üç haftalık süreci değerlendirdi; “Anormal gidişat var, her sorunu çözeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 10:23

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da ilk üç maçından galibiyet çıkaramayan Bülent Demirkanlı’nın istifası ile teknik direktörlük koltuğuna getirilen Beyhan Çalışkan, geride kalan üç haftayı değerlendirdi. Takımın başında çıktığı üç maçta bir galibiyet iki yenilgi alan Çalışkan takımın maçlarda aldığı skorun anormal olduğunu söyledi, ortaya konan futbolun ise daha da geliştirileceğini kaydetti.

Bergama Belediyespor deplasmanında alınan galibiyetin ve ortaya konan futbolun kendisini çok umutlandırdığını söyleyen Çalışkan, “Düzyurtspor maçında inanılmaz kötü oynadık. O maç bizim için dönüm noktasıydı. Kazansak hem havaya girecektik hem her şey daha farklı olacaktı. Bu maçı bir kaza olarak görüyorum. Yenilgi bizi daha da geriye itti. Afyon maçının başında yediğimiz gol bizim moralimizi bozmak yerine takımı ateşledi. İyi oynayıp beraberliği de bulduk. Oyun üstünlüğü bizdeyken penaltı ve kırmızı kart ile oyun disiplinimiz kayboldu. Bu başarısızlığın sorumlusu benim. Sonuç 4-1 oldu ve bunun da sorumlusu benim” dedi.

TAKIMI YENİ TANIYORUM
Takımla üç maça çıktığını hatırlatan Çalışkan öğrencilerini yeni tanımaya başladığını söyleyerek; “Onlar da bizi iyi tanımaya başladı. Kısa süre içinde kendi düşüncenizi, felsefenizi oyuna yansıtamazsınız. Daha çok çalıştıkça kafamdaki oyun anlayışı sahaya yansıyacaktır. İyi bir takımımız var. Kaliteli oyunculara sahibiz. Zaman zaman birden bire çöküyor ve toplanıyoruz. Bunları aşmamız gerek. Bu takıma yenilmeme istikrarını kazandıracağız. Onu başardığımızda iyi noktalarda olacağız” diye konuştu.

ANORMAL RAKAMLAR
Takımın zaman zaman 1. Lig kalitesinde futbol oynadığını söyleyen Teknik Direktör Beyhan Çalışkan; “Bir sıkıntı var ve biz onu çözmeye geldik. Bazen takım 1.Lig kalitesinde top oynuyor ama bazen de amatör takım gibi oynuyoruz. Bunu düzeltmemiz lazım. Bizim takım maça çıktığı zaman 90 dakika mücadele eden, savaşan, 3.Lig şartlarına göre oynamaya çalışan, kolay yenilmeyen bir ekip olmak zorundayız. Toplamda 11 tane gol yemişiz. 2 maçta da 8 tane gol yemişiz. Bergama maçında 3 gol atmışız, diğer 5 maçta 4 gol atmışız. Burada anormal bir gidişat var. Bunları biz düzelteceğiz. Kadro yapısını düzelteceğiz. Herkes şapkasını alıp önüne koyacak. Her şeyin daha farklı olacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..