REKLAMI GEÇ

O CEHENNEMDEN ZIRHLI ARAÇLA KURTARILDILAR

O CEHENNEMDEN ZIRHLI ARAÇLA KURTARILDILAR

Statta mahsur kalan hakemler ve Denizli Büyükşehir Belediyespor takımı polis operasyonu ile kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Mayıs 2015 Salı, 14:40

Yeni Diyarbakırspor taraftarının saha içini işgal etmesi sırasında saldırdığı ve yaralanan hakemler ile tribünden atılan maddelerle yaralanan Denizli Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular stat içinde tam üç saat mahsur kaldı.
Polis hakemleri özel bir koruma timi eşliğinde stattan çıkarırken Denizli Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler için ise zırhlı araçlar getirildi.

Stattan alınarak doğruca hava alanına götürülen kırmızı beyazlı kafile burada taraftarlarla temasa geçilmemesi için VİP kapısından içeri alındı ve uçaklarına kadar eşlik edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu olayı Denizlisporhaber.com’a şöyle anlattı: “Taraftarın sahaya inmesi sırasında bizim futbolcularımız soyunma odası tüneline yakındı. Olayın öneminin hemen farkına varıp soyunma odasına giden körüğe yöneldiler. Bu sırada yumruk ve tekme yiyen oldu. Eğer ters tarafta olsaydık olayın vehameti çok daha büyük olabilirdi. Polisin taraftara müdahalesi sırasında hepimiz atılan biber gazından etkilendik.  Burada üç saat bekledikten sonra zırhlı araçlarla soyunma odasından alınarak doğrudan havaalanına götürüldük. Çevik kuvvet bize yolda eşlik etti. Havaalanında VİP kapısından geçerek doğrudan uçağa bindik”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Bakış Açısı   -  Bağlantı 19 Mayıs 2015, 22:13

Spor siyasetten arındırılmalıdır. Bu o kadar basitki. İsteyen yapar…. Genel kurmayın bilmem neyine giren ortada olan sporun bilmem neyine mi giremiyor.. İşte PARA PARA PARA…