REKLAMI GEÇ

Demirkanlı aile ortamı istiyor

Demirkanlı aile ortamı istiyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da kadro tamam. Teknik Patron Demirkanlı en fazla bir takviye yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 11:47

Spor Toto 3. Lig’deki Denizli temsilcisi Denizli Büyükşehir Belediyespor yeni sezon için kadrosunu oluşturdu çalışmalarına başladı. denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Bülent Demirkanlı 25 kişilik bir kadro düşündüğünü söyledi, bu dakikadan sonra sadece orta sahaya takviye yapabileceğini kaydetti.

Şu sıralar kamp hazırlıklarının yanı sıra denenmeye gelen futbolcuları gözden geçiren Demirkanlı, “Benim kafamdaki ideal kadro yavaş yavaş oturuyor. İstediğimiz futbolcuları aldık. Kamp öncesi bir de orta sahaya nokta transferi yaparsak transfer konusunu kapatacağız. Hedefi olan bir takım olarak

görünüyoruz. Bakalım sahada neler yapabileceğiz” dedi.

Önlerinde iki önemli hazırlık dönemi olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı teknik patron Demirkanlı, “İki hazırlık dönemi bizim için çok önemli. Her iki kampı da iyi çalışarak geçirmek istiyoruz. Takımınızdaki futbolcu kapasitesi ne olursa olsun başarılı getiren en önemli etkenlerden biri de oyuncu grubunun gösterdiği uyum ve arkadaşlık bağlarıdır. Bunları ön plana çıkarmak istiyoruz. Bu aşamadan sonra bizim vereceklerimiz devreye girer. İyi işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

23 Temmuz’da Bolu kampına başlayacaklarını ve ilk etap çalışmaların 10 gün süreceğini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı daha sonra ikinci kamp dönemi için farklı bir yere geçeceklerini ligin son hazırlığını da Denili’de yapacaklarını belirtti. Hazırlık maçları ile takımın durumunu görmek istediğinin de altını çizen Demirkanlı, Denizlispor altyapısından öğrenci alıp almayacağı yönündeki soruya ise; “25 kişilik kadro oluşturduk. Altyapıdan öğrencilerle bu sayıyı 30’a çıkarmak istemiyorum. Bu hem bizim için yanlış olur hem de bu çocuklara katkımız olmaz. Burada yönetim bizden bir şey bekliyor. Yanlış işlere girer, yanlış işler yaparsak zarar görürüz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..