REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BBSK 1 MANİSA BBSK 2

DENİZLİ BBSK 1 MANİSA BBSK 2

Denizli Büyükşehir Belediyespor öne geçtiği maçta Manisa BBSK’yı elinden kaçırdı 1-2.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Kasım 2015 Pazar, 16:20

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor öne geçtiği maçı kaybetti.

Kırmızı beyazlılar baskılı başladığı maçın 11’nci dakikasında İsmail Baydil’in bir hava topu mücadelesinde düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı.

Penaltı atışını Hüseyin Ateş gole çevirdi.

Golden 8 dakika sonra İsmail Düzgün sahneye çıktı.  Safa’nın ortasında arka direkte kafa ile topa dokunan İsmail takımı adına eşitlik sayısını kaydetti.

31’nci dakikada da yine aynı organizasyon yaşandı. Sol kanattan çizgiye kadar inerek içeri çeviren Safa’nın ortasına İsmail yine kafa ile dokundu ve takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Bu dakikadan sonra devreye kadar konuk ekip oyun üstünlüğünü elinde tuttu. Ürettiği pozisyonları ise değerlendiremedi.

Maçın ikinci bölümünde ise tam tersi bir görüntü yaşandı. Galibiyeti korumak isteyen Levent Eriş’in öğrencileri geriye yaslanınca oyunun kontrolü tamamen Denizli Büyükşehir Belediyespor’a geçti. Sayısız gol fırsatından faydalanamayan kırmızı beyazlılarda oyuna sonradan giren Ali Helvacı etkili oyunu ile dikkat çekti. Konuk ekip ise üç önemli kontra atağında farkı artırma şansını tepti.

DENİZLİ BBSK 1 MANİSA BBSK 2
STAT: Doğan Seyfi Atlı
HAKEMLER: Murat Orhan, Ömer Aslantekin, Mutlu Çiğdem
DENİZLİ BBSK: Murat Sarı, Hasan Demir, Ahmet Aydın (79′ Mustafa Tahran) Şahin Şafakoğlu (54′ Ali Helvacı) Semih Ceylan, Ahmet Yakak, Çağlayan İrece (69’Samet Kumbaşı) Umut Pusat, İsmail Baydil, Muhammet Yılmaz, Hüseyin Ateş
MANİSA BBSK: Cihan Topaloğlu, Semih durmuş, Serkan Gaşi, Cüneyt Turan (87′ Engin Memişler) Ahmet Kaan Ergün, Safa Çağlar (82’Hakan Çakır) Serhan Cengiz, Kadir Arı, İlyas Sarı, Mülayim Erdem (75′ Gökhan Artun) İsmail Düzgün
GOLLER: 11′ Hüseyin Ateş (P) (Denizli BBSK) 19′ ve 31′ İsmail Düzgün (Manisa BBSK)
SARI KART: Umut, Murat (Denizli BBSK) Ahmet, Kadir, Cüneyt, Hakan, Semih, Cihan (Manisa BBSK)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..