REKLAMI GEÇ

Denizli BBSK devreyi bekliyor

Denizli BBSK devreyi bekliyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ali Beykoz’un öğrencileri, takımın kırılgan yapısı nedeniyle puanları saçıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Aralık 2016 Perşembe, 10:17

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki Denizli temsilcisi Denizli Büyükşehir Belediyespor üst üste puan kayıplarının ardından ligde düşme hattına kadar geriledi.

Kırmızı beyazlılarda alınan skorlardan çok takımın umut vermemesi, moral ve motivasyonunun pamuk ipliğine bağlı olması korkutuyor.

Kırılgan yapısı nedeniyle ligde bu sezon rakiplerine adeta puan saçan Büyükşehir son olarak Tarsus İdmanyurdu deplasmanında farklı bir skor alarak eli boş döndü.

5’NCİ DAKİKADA PENALTI KAÇTI
Tarsus deplasmanında oyuna iyi başlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşmanın 5’nci dakikasında öne geçme fırsatını geri tepti. Nurullah’ın ortasında rakip topa eli ile müdahale edince hakem Doğu Yılmaz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Önder Akdağ penaltı atışını kaçırınca öne geçme fırsatı kullanılamamış oldu. İlk yarının son bölümüne kadar oyun üstünlüğünü eline alan kırmızı beyazlılar 44’te Muzaffer’in golüne engel olamadı ve bu golün ardından tamamen dağıldı.

1-0 geriye düştükten sonra tanınmaz bir hale gelen Denizli BBSK 47, 80 ve 89’da yediği gollerle maçı 4-0 kaybetti.

BEYKOZ BEYİN YIKIYOR
Öğrencilerinin kırılgan yapısının farkında olan Teknik Direktör Ali Beykoz kırmızı beyazlı takımın moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalışıyor. Salı günü Gümüşler Sahası’nda çift antrenman yapan Büyükşehir dünü ise yaklaşık 2 saat süren tek çalışma ile geçirdi.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda bire bir çalışma ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde Teknik Direktör Beykoz öğrencilerine çift kale oyun oynattı. Sık sık öğrencileri ile konuşarak adeta terapi uygulayan Teknik Direktör Beykoz önlerindeki Bayrampaşa maçından umutlu. Evinde son iki maçını kaybetmeyen kırmızı beyazlılar zorlu maçtan üç puan bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..