REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BBSK KONGRESİNDE YÖNETİM VE İSİM DEĞİŞECEK

DENİZLİ BBSK KONGRESİNDE YÖNETİM VE İSİM DEĞİŞECEK

Denizlispor’a devredilen BBSK’nın kaderi yarın belli olacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 12:08

Kısa bir süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın aldığı bir kararla Denizlispor Kulübü’ne devredilmesi gündeme gelen Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün akıbeti yarın belli olacak.

Olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek olan kırmızı beyazlı kulüpte 123 üye yeni isim ve yönetim için oylama yapacak.  Kongre saat 15:30’da Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Bahçelievler İtfaiye Tesisleri içindeki binasında gerçekleşecek.

YÖNETİM KARARA BAĞLAYACAK
Denizlispor yönetimi isim değişikliği ve yönetim kurulu başkan ve üyeleri için şimdilik bir görüş birliğine varmadı. Olası isimler için Türkiye Futbol Federasyonu’na danışılarak kulübün tescilinin önü açılırken yeşil siyahlı kurmayların birkaç isim arasındaki tercihi bu akşamki yönetim kurulu toplantısında yapması bekleniyor. Diğer yandan yeni kulübün yönetiminde Denizlispor yönetiminden hiçbir isim yer almayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yeni kulüp için yeni bir yönetim oluşturulması talimatı verirken Denizlispor yönetiminin de ahenginin bozulmamasını istemişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..