REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BBSK SULTANBEYLİ MAÇINA ÇALIŞIYOR

DENİZLİ BBSK SULTANBEYLİ MAÇINA ÇALIŞIYOR

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda oynayacağı Sultanbeyli maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 10:00

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Afyonspor deplasmanında 4-1 kaybederek ağır bir darbe alan Denizli Büyükşehir Belediyespor kendine geliyor. Ligde son iki maçından puan çıkaramayan kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Beyhan Çalışkan, Sultanbeyli Belediyespor karşısında koşullar ne olursa olsun 3 puan istiyor.

Bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar dünkü tek çalışmasını Başkarcı Sahası’nda yaptı. Isınma hareketlerinin ardından 5’2 çalışan kırmızı beyazlılar, kısa bir çabukluk çalışmasından sonra taktik çalışmaya geçti. Kırmızı beyazlılarda kart cezalısı Hüseyin’in dışında eksik bulunmuyor.

12102016_bbsk_ic

YÖNETİM GALİBİYETİ BEKLİYOR
Diğer yandan kırmızı beyazlılarda antrenmanları yakından takip eden Başkan Ruşen Uzunoğlu, asbaşkanlar Akın Çelik ve Mehmet Teke takımı son bir haftadır çalışmalarda yalnız bırakıyor.

Düzyurtspor ve Afyonspor maçında alınan kötü sonuçlar nedeniyle morali bozulan yönetim antrenmanları takip etmek için takımın Sultanbeyli maçını kazanmasını bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..