REKLAMI GEÇ

Denizli Büyükşehir Belediye U15’lerde zirveye ortak

Denizli Büyükşehir Belediye U15’lerde zirveye ortak

Denizli Büyükşehir Belediyespor U15 Takımı, 3’te 3 yaparak, 9 puan topladı ve Bucaspor ile birlikte zirveye ortak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Eylül 2014 Salı, 14:33

2014-2015 sezonu Coca-Cola Gelişim Ligleri çatısı altında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen, Bölgesel Gelişim U14, U15, U16, U17 ve U19 Ligleri, Ege grubunda 3.hafta geride kaldı. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Akademi takımları 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

Akkonak Stadı’nda maçta, Engin Yılmaz’ın antrenörlüğünü yaptığı Denizli BBSK U15’ takımı, Menemen Belediyespor’u 17.dakikada Ulaş Tosun, 30.dakikada Mehmet ilhan’ın attıkları şık gollerle 2-0 yendi. 3’te 3 yapıp, 9 puana ulaşan kırmızı beyazlılar, Bucaspor ile birlikte zirveye ortak oldu. U14’ler ise aynı rakip Menemen Belediyespor’u aynı sonuçla 2-0 yendi ve 7 puanla 2.sıraya yerleşti. İzmir deplasmanın da Menemen Belediyespor’a konuk olan U16’lar 2-0 mağlup olarak, haftanın tek kaybedeni oldu. U17’ler ise aynı rakibini 2-1 yendi. U19’lar Kınıklı’da ki maçta, Aydınspor’u 2-1′ lik sonuçla geçerek, 3 puanı aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, adeta futbolcu fabrikası olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Akademisi takımlarının vizyon ve misyonunu tam olarak yerine getirdiğini belirterek, her geçen hafta, akademi takımlarının daha iyiye gittiğini söyledi. Başkan Uzunoğlu, “ Futbol Altyapı Sorumlu Yöneticimiz Metin Karakurt ve Futbol Akademisi Koordinatörümüz Aliksan Urcanlı’nın üstün gayretleri, takımlarımızda ki antrenörlerimizin de takdire şayan çabaları ile birlikte, sporcularımızın da centilmence, uyum içinde mücadeleleri sayesinde, Denizli BBSK’nın altyapısı örnek olmaya devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..