REKLAMI GEÇ

Denizli BBSK yeni bir takım kuruyor

Denizli BBSK yeni bir takım kuruyor

Denizli’nin 3. Lig’deki temsilcilerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor geçen sezon yaşadığı sıkıntıları tekrarlamamak için işi sıkı tutuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Haziran 2016 Perşembe, 11:29

Spor Toto 3. Lig’e geçen sezon öncesi tüm oyuncuları ile yollarını ayırıp sadece Şahin Şafakoğlu ile yola devam kararı alan Denizli Büyükşehir Belediyespor, sezon öncesi hem takım oluşturmakta hem de hazırlıklarda büyük sorun yaşamıştı.

Sezona Hakan Dolutaş ile başlayan fakat alınan başarısız sonuçların ardından Kenan Atik ile yola devam eden sezon sonunu ise Tuğrul Metin ile tamamlayan kırmızı beyazlılar aynı senaryoyu yaşamak istemiyor.

Başkan Rüşan Uzunoğlu lig sonunda Tuğrul Metin ile yolları ayırırken takımın başına da Bülent Demirkanlı’yı getirdi.

Demirkanlı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan kırmızı beyazlı yönetim iç transferde kaptan Hasan Demir, kaleciler Yavuz Özkan ve Amaç Ulaş Bayram’ın yanı sıra Eren Kurtulmuş, Atakan Koçyigit, Şahin Şafakoğlu, Ali Helvacı ve İsmail Baydil ile anlaşma sağladı.

Kırmızı beyazlılar sözleşmesi sona eren defens oyuncusu Mustafa Murat Uslu ile de anlaşma sağlarken İbrahim Şahin, İlker Avşar, Bilal Niyaz ve Muhittin Tekin ile de sözleşme imzalandı.

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı 24 kişilik bir kadro planlarken kırmızı beyazlı yönetime alınmasını istediği futbolcuların da listesini verdi. Transferde yapılan ön görüşmelerin iyi geçtiği bayram sonrası dış transfer çalışmalarına hız verileceği kaydedildi.

ATEŞ VE YAKAK AYRILDI
Denizli Büyükşehir Belediyespor yönetimi deneyimli futbolcu Ahmet Yakak’a hizmetleri için teşekkür ederken sözleşme yenilemeyeceğini bildirdi. Kırımızı beyazlıların forveti Hüseyin Ateş de yeni sezonda takımda olmayacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor’da geçen sezonki kadrodan Muhammet Yılmaz, Gökhan Açıkgöz, Tufan Deniz Gelen, Ahmet aydın, Samet Kumbaşı, Hüseyin Akoğlu, Yücel Yıldırım, Gökhan Aydaş ve Yunus Yurdaş ile anlaşılmadı. Takımda kiralık olarak forma giyen Semih Ceylan, Bahadır Erol ve Mustafa Tahran da takımdan ayrılan isimler oldu.

BAŞKAN: İYİ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ
Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu transfer çalışmalarının sürdüğüne işaret ederken, “İyi bir takım oluşturuyoruz. Transferde aceleci davranmıyoruz. Nokta transferler yapacağız” diye konuştu. Kırmızı beyazlılar transfer çalışmalarını 15 Temmuz’a kadar sonlandırmayı planlıyor. 15 Temmuz’da Denizli’de kampa girerek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Denizli BBSK’da ikinci etap kamp yeri henüz belirlenmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..