REKLAMI GEÇ

Denizli BBSK’da hedef galibiyet

Denizli BBSK’da hedef galibiyet

Ligde Düzyurt ve Afyon maçlarında yara alan Büyükşehir Belediye kendine geldi. Kırmızı beyazlılar yeni bir sayfa açmak istiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 14 Ekim 2016 Cuma, 13:04

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyepor gözünü Sultanbeyli Belediyespor maçına çevirdi. Teknik Direktör Beyhan Çalışkan’ın öğrencileri iki haftalık puan kayıplarının ardından Sultanbeyli maçında mutlaka galibiyeti hedefliyor.

Hasan Demir ve Fatih Yiğen gibi takımın önder isimleri özellikle genç futbolcuların maça motivasyonlarını sağlamak için sık sık ikazlarda bulunuyor.

Ligde Muğlaspor, Maltepespor, Afyonspor ve Düzyurtspor maçlarındaki puan kayıplarını bir an önce affettirmek isteyen futbolcular maçtan başka bir şey düşünmüyor.

Kırmızı beyazlıların deneyimli teknik patronu Çalışkan öğrencilerine dünkü çalışmada Sultanbeyli maçının provasını yaptırdı.

Çift kale maçta isteklerini tek tek sıralayan Çalışkan öğrencilerini sık sık uyardı.

Takımın maç kazanmasını bekleyen Başkan Ruşan Uzunoğlu ise antrenmanları takip etmemeyi sürdürüyor. Tüm takımın kendisini affettirmesini bekleyen Başkan Uzunoğlu’nun beklentisi galibiyet. İyi bir takıma sahip olduklarını, deneyimli bir teknik ekip ile çalıştıklarını hatırlatan Uzunoğlu, “Sezonun ilk bölümünde ciddi talihsizlikler yaşadık. Kötü oynayıp puan kaybettiğimiz maç neredeyse yoktur. İyi oynadığımız maçlarda skor üretemeyip puan kaybetmemiz bizi çok üzdü. Kısa süre içinde toparlanıp galibiyet serileri almalıyız” dedi.

Asbaşkan Akın Çelik ise dünkü çalışmayı izledi. Çelik, “Bu takıma ve teknik ekibimize güveniyorum. Şanssızlığımızı bu hafta kıracağımıza inanıyorum” dedi.

Asbaşkan Mehmet Teke ise “Çalışkan, fedakar bir takıma sahibiz. Arkadaşlık ortamı üst düzeyde. Başarısız olmak için bir neden yok. Çok çalışıp ligi istediğimiz yerde bitireceğiz. Sultanbeyli Belediyespor maçı ise bizim için çıkış maçı olacaktır. Artık kolay puan kayıpları olmayacak” diye konuştu.

Kırmızı beyazlılar zorlu maçı zemini yenilenen Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda pazar günü oynayacak. Karşılaşmayı Sefa Duran, Emrah Altınsoy, ve Ozan Fahlıoğulları hakem üçlüsü yönetecek. Denizli Büyükşehir Belediyespor’da kart cezalısı olan Hüseyin Civelek takımdaki yerini alamayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..