REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BBSK’NIN SAKATLARI TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

DENİZLİ BBSK’NIN SAKATLARI TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da sakatlıkları nedeniyle haftalardır takımdaki yerini alamayan iki deneyimli futbolcu takımla çalışmalara başladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 11:53

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor haftalardır sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerini alamayan deneyimli futbolcularına yeniden kavuşuyor. Geçirdiği boyun rahatsızlığı nedeniyle maç kaçıran kaptan Süleyman Varlık daha sonra sağ ayak arka adale sakatlığı yaşamıştı. Bu sakatlık nedeniyle haftalardır takımdaki yerini alamayan kaptan Süleyman nihayet tedavi sürecinin sonuna geldi. Artık takımla çalışmalara başlayan futbolcu ayağına fazla yüklenmese de kısa süre içinde maçta görev yapabilir duruma gelecek.

Sol diz çapraz bağlarını kopardığı endişesi ile kontrolden geçen Zafer’in de durumu iyi. Futbolcunun korkulan sakatlığı yaşamadığı fakat sağlık ekibi tarafından özel bir güçlendirme programı uygulandığı öğrenildi. Bu nedenle maçlarda görev alamayan futbolcu nihayet takımla çalışmalara başladı. Sol dizine yine de fazla yüklenmeyen futbolcunun özellikle ligin son maçlarında görev alabileceği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..