REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BUNU HEP YAPIYOR

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BUNU HEP YAPIYOR

Ligin dibindeki Çankırıspor’a iki maçta 6 puan bırakan Denizli Büyükşehir Belediyespor geçen sezon da aynı şeyi yaşamıştı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 12:04

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor, ligin 27. haftasında düşmesine kesin gözle bakılan Çankırıspor’a evinde 1-0 kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşattı. Kırmızı beyazlılar ligin dibine demir atan takımlara karşı ilk kez kötü sonuçlar almıyor.

İLK MAÇTA DA YENİLMİŞTİ
Denizli Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada da Çankırıspor’a puan kaybetmişti.  Bu sezon ilk kez 10. haftada karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesini ev sahibi Çankırıspor 2-1 kazanarak kırmızı beyazlı Denizli temsilcisine ağır darbe vurmuştu. Çankırı temsilcisi son maçta ise penaltı golü ile hanesine üç puan yazdırırken, ligde Çankırıspor’a iki maçta da kaybeden tek takım Denizli Büyükşehir Belediyespor oldu.

BAFRA’YA DA KAYBETMİŞTİ
Büyükşehir Belediyespor aynı senaryoyu geçen yıl da yaşamıştı. Play-off hedefi ortaya koyan kırmızı beyazlılar ligin en zayıf ekiplerinden biri olan ve sezon sonunda açık farkla ligden düşen 1930 Bafraspor ile ligin 4.haftasında karşılaşmıştı. Kırmızı beyazlılar kendi evindeki bu maçı 1-0 kaybetmişti. Ligin 21. haftasında yine karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinden aynı skor çıktı. Düşen Bafra, kırmızı beyazlıları kendi evinde de 1-0 yenmeyi başarmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..