REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TÜM PUANLARA TALİP

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TÜM PUANLARA TALİP

Lider Eyüp’ün ensesindeki Büyükşehir’de Teknik Direktör Dinçel kalan tüm puanlara talip olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 12:35

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki Denizli temsilcisi Denizli Büyükşehir Belediyespor, devre arasına kadar tüm puanlara talip olduğunu duyurdu. Kırmızı beyazlılar son 6 maçından beşini kazanırken Teknik Direktör Selahattin Dinçel her maç sahaya galibiyet için çıktıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyespor’un hedefleri olan bir kulüp olduğunu hatırlatan Dinçel, Arsin, Maltepe, Yeni Aksaray, Sancaktepe, Çine Madran ve Gölcükspor maçlarından 18 puan toplamaya çalışacağını kaydetti. Lider Eyüpspor ile aralarında 6 puan fark bulunan kırmızı beyazlılarda kurt hoca Dinçel, “Birlik ve beraberliğimiz, takımdaylığımız üst düzeyde. Bunu sahaya yansıtmamız durumunda istediğimiz sonuçları alırız” dedi.

Hedefimiz belli diyen tecrübeli teknik adam, “ Sezon başı hesabımız, bu ligde söz sahibi olacak bir takım oluşturmaktı. Şu anda ki konumumuz lig 2.ligi ama, hedefimiz önce Lider Eyüpspor’la puan farkını kapatıp, sonra da geçmek. Zaman zaman istemediğimiz sonuçlarla karşılaştık. Bunlar futbolda var ama bazen kabullenemediğimiz sonuçlar da oldu. Takım birlikteliğimizi sahaya en iyi şekilde yansıtırsak, Arsin deplasmanından istediğimizi alırız. Üstten kopmak istemediğimiz gibi, yerimizi daha da sağlam hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..