REKLAMI GEÇ

DENİZLİ FUTBOL AKADEMİ KONGRE YAPAMAYACAK

DENİZLİ FUTBOL AKADEMİ KONGRE YAPAMAYACAK

Geçen sezon küme düşen Denizli Büyükşehir Belediyespor evrakların teslimi konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle bugünkü olağan genel kurulunu gerçekleştiremeyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Haziran 2017 Cuma, 10:51

Geçen sezonun ortasında adı Denizli Futbol Akademi olarak değiştirilen ve Denizlispor yönetimine devredilen Denizli Büyükşehir Belediyespor’un bilmeceye dönen kongresinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Daha önce yeşil siyahlı kurmayların Mayıs ayı içinde yapmayı planladığı olağan genel kurul kulübün evraklarının ortada olmayışı nedeniyle gerçekleşememişti. Kulüp yönetimi kısa süre önce yeniden kongre süreci başlatmış ve bugün için kongrenin yapılması kararını almıştı. Buna karşın kulüp evraklarının tamamlanamaması nedeniyle bugünkü kongrenin yapılamayacağı öne sürüldü.

EVRAKLAR KAYBOLMUŞTU
Geride kalan süreçte Denizlispor kulübü yöneticileri kulübün Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından kendilerine devredildiğini belirterek Denizli Futbol Akademi’ye ait evrakları yönetim kurulu üyelerinden talep etmişti. Kulüp Başkanı Ufuk Eren ile birlikte bazı yöneticilerin istifa ettiği süreçte evraklar toplanamamıştı.

Kırmızı beyazlı kulübün evraklarının bir kısmı bugün Denizlispor yetkililerine tutanak karşılığı teslim edildi. Evraklar içinde hala eksik belgeler bulunduğu onların da tamamlanacağı kaydedildi.

DENETİM KURULU DENETLEYEMEDİ
Denizli Futbol Akademi’de Ocak ayı içindeki olağanüstü genel kurulda göreve gelen denetleme kurulunun de kulübü henüz denetleyemediği öğrenildi. Kulübe ait evraklara ulaşamayan denetim kurulu üyelerinin görevlerini bu nedenle yapamadıkları ileri sürüldü. Denetleme gerçekleşemediği için kongrenin bugünkü ilk oturumunda yapılamayacağı belirtiliyor. Sürecin normal seyri için kurulun evrakların tamamlanmasının ardından denetim görevini yapacağı ve kongrenin önümüzdeki hafta sorunsuz toplanacağı kaydedildi.

Diğer yandan kamuya 100 bin liraya yakın borcu bulunan kulübün bu ödemeyi de bugün yaparak kongreye borçsuz gitmesi planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..