REKLAMI GEÇ

Dinçel galibiyet istiyor

Dinçel galibiyet istiyor

Ligde üç hafta aradan sonra galip gelen Denizli Büyükşehir Belediyespor, Kemer Tekirovaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Ekim 2014 Çarşamba, 11:36

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor, üç haftayı puansız kapadıktan sonra deplasmanda Payas Belediye’yi yenerek moral buldu. Maçın ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in bir gün izin verdiği takım dün Başkarcı Stadı’nda topbaşı yaptı ve Kemer Tekirovaspor maçı hazırlıklarına başladı.

DİNÇEL UYARILARDA BULUNDU
Antrenman öncesi takımı toplayarak uzun bir konuşma yapan kurt hoca, uyarılarını art arda sıraladı. Ligde 5 gol atmasına karşın kalesinde 6 gol gören kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Dinçel, özellikle defansı uyardı, dikkatli olmalarını istedi. Rakipleri Kemer Tekirovaspor’un ligin en fazla gol atan takımlarından biri olduğunu hatırlatan Dinçel, oyuncularına pozisyon hatalarını hatırlattı, yapmaları gerekenleri gösterdi. Pozisyon üretmekte zorlanmayan buna karşın bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen ileri uç elemanlarına da uyarılarda bulunan Dinçel, orta sahanın dönen topları kazanıp, iyi kullanmasını sağlamak için bazı hatırlatmalarda bulundu.

YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ
Yaklaşık iki saat süren idmanda sakat futbolcuları ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Dinçel, “27 günde biri uzatmaya giden 7 maç oynadık. İki kupa maçımızda da şanssız bir kura çektik ve deplasmanlara gittik. Maç yorgunluklarının üstüne yol yorgunlukları da eklendi. Bu ligde tüm takımları kadro derinliği ile ilgili sorunları var. Dar bir zamanda bu kadar fazla maç oynamak takımın kondisyonunu etkiledi. Bazı oyuncularımıza bu süreçte fazla yüklendik. Onlardan da ligde verim alamadık. Ligde yaşadığımız puan kayıplarının nedeni bu… Payas Belediye deplasmanında kazanarak yükselişi başlattık. Şimdi bir hafta içinde üç maç oynayacağız. Hedefimiz üç maçtan asgari 7 puan çıkarmak. Kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz” dedi.

RAKİP ÇOK TEHLİKELİ
Kemer Tekirovaspor’un ligin en fazla gol atan takımlarından biri olduğunu hatırlatan kurt hoca, “Kendi sahamızda oynayacağız. Doğan Seyfi’nin zemini maç gününe kadar hazır hale gelecek. Rakip çok gol atan tehlikeli bir takım. Tedbirlerimizi ona göre alıyoruz. Bu maçta mutlak galibiyet istiyoruz. Puan kayıplarımızı telafi etme düşüncesindeyiz” diye konuştu. Takımın yüzde 80’ini 24 yaş altı futbolcuların oluşturduğunu hatırlatan Dinçel, “Biraz deneyim eksiğimiz var. Maç oynadıkça oyuncularım da gelişiyor. Süreç içinde daha da iyi olacaklar” diye konuştu. Antrenmanı izleyen Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşen Uzunoğlu, idman sonrası futbolcu ve teknik heyete baklava ikram etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

AHMETALBAŞa   -  Bağlantı 15 Ekim 2014, 13:25

ÇOK YAZIK TÜRKİYE LİGLERİN BUNA BENZER KULÜPLERİN YARIŞMACI KULÜP HÜVİYETİNDE OLMASI TÜRK SPORUNA VURULAN BİR DARBEDİR ÇÜNKÜ BU KULÜPLER ÖDENEN VERGİLERLE AYAKDA KALMAYA ÇALIŞIYORLAR TÜRKİYEDE BU GİBİ MÜESSESE KULÜPLERİN HEPSİ KAPATILMALIDIR.