REKLAMI GEÇ

Dolutaş: Kazanmak için her şeyi yapacağız

Dolutaş: Kazanmak için her şeyi yapacağız

İlk hafta Orhangazi deplasmanında kaybeden Denizli Büyükşehir Belediyespor taraftarı önünde Adliyespor engelini kayıpsız geçmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 12:03

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta lige Orhangazi yenilgisi ile başlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, gözünü bu sezon şampiyonluk hedefi koyan Adliyespor’a dikti. Lige 2-0’lık galibiyetle başlayan Ankara temsilcisini pazar günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda konuk edecek olan kırmızı beyazlılarda bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Teknik Direktör Hakan Dolutaş bu sezon sil baştan kurulan takımına eksiklere rağmen güveniyor.

Geçen hafta Bursa deplasmanında takımının ilk 60 dakikalık oyununun kendisini memnun ettiğini söyleyen Dolutaş, “Skora bakarak çok kötü maç çıkardığımızı düşünenler olabilir. Orhangazi karşısında ilk 60 dakikalık bölümde pozisyon bile vermedik. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Yediğimiz golden sonra daha fazla hücum oynama isteğimiz ve riske girmemiz, arkada boşluklar vermemize neden oldu. Skor kimseyi yanıltmasın. Öğrencilerime güveniyorum” dedi.

Kendi evlerindeki ilk maçı kazanmak istediklerinin de altını çizen Dolutaş, “Yeni bir takımız. Ligin başlamasına kısa bir süre kala transferlerimizi tamamladık ve tam kadro olduk. İyi bir hazırlık dönemi geçirmedik. Öğrencilerim birbirine henüz tam olarak alışamadı. Bunu hem antrenmanlarda hem de maçlarda rahatça gözlemleyebiliyoruz. Bu durum zaman zaman sahaya olumsuz da yansıyor. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi olacağız. Adliyespor hedefleri olan bir rakip Biz kendi evimizdeki maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..