REKLAMI GEÇ

DOLUTAŞ VE ÖĞRENCİLERİ SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

DOLUTAŞ VE ÖĞRENCİLERİ SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Denizli Büyükşehir Belediyespor sezonu Orhangazi deplasmanında açacak. İyi bir kamp dönemi geçiremeyen kırmızı beyazlılarda hedef iyi bir başlangıç yapmak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Ağustos 2015 Çarşamba, 12:08

Sezon başında tüm oyuncularını göndererek yeni bir kadro kuran Denizli Büyükşehir Belediyespor sezona iyi başlamak istiyor. Takımın geç oluşması nedeniyle iyi bir hazırlık dönemi geçiremeyen kırmızı beyazlılar sezonu Bursa deplasmanında Orhangazispor karşısında açacak.

Pazar günkü maç için antrenman temposunu ağır ağır düşüren Teknik Direktör Hakan Dolutaş günü çift antrenmanla tamamlayacak. Perşembe ve cuma günleri taktik ağırlıklı birer antrenman yaptıracak olan Dolutaş, sakatlığı bulunan Ali Helvacı ile serçe parmağı kırılan kaleci Serdar’ı kafileye dahil etmeyecek.

Cumartesi sabahı Bursa’ya gidecek olan kırmızı beyazlılar ligin ilk haftalarında asgari puan kaybı planlıyor. Teknik Direktör Hakan Dolutaş iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Sezonu deplasmanda açıyoruz. Buradan puanlarla dönmek istiyoruz. Bu süreçte her takımın olduğu gibi bizim de zamana ihtiyacımız var. Lig ilerledikçe oyunumuzu geliştirir ve skora yansıtırız. Lig kaliteli takımlardan kurulu. Grubumuzdaki takımların büyük bölümünün hedefleri var. Zevkli ve zor bir sezon olacak” dedi.

Asbaşkan Akın Çelik ise bu sezon genç ağırlıklı bir takım kurduklarını belirterek, “Üst sıraları hedeflemiyoruz. Bu sezon amacımız Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..